100% Mama Event | een mini Flavourites voor mama’s

De eerste editie van het 100% Mama Event in Rotterdam is een feit. In het mooie Las Palmas showden dit weekend tientallen webshops hun creatieve, mooie, lieve en super hippe producten. Een beurs om hebberig van te worden … als je mama bent van kindjes tot 2 jaar. Een rondje over de beurs geeft ons naast een heel positieve vibe ook het gevoel over een mini Flavourites te wandelen. Genoeg ruimte om te groeien.

Simon-mama-event-rotterdam-beurs

De zaal in Las Palmas is niet overdreven groot. Tientallen standhouders hebben echter hun plekje ingenomen en zorgen voor een positieve vibe zodra je binnenstapt. Publiek genoeg en allemaal 100% mama’s, met hier en daar een verdwaalde vader. Die hun tijd prima kunnen ‘verdoen’ in de Daddy’s Corner. Een absolute aanwinst voor een mama-beurs. Leuk bedacht en uitgevoerd.

mamaevent-rotterdam

Omdat we tijdens de lunch arriveren, besluiten we rechtstreeks op de Lunchcorner af te stappen om de ergste trek te stillen. Keuze is er genoeg en allemaal gezond en ecologisch verantwoord. Lekker en gezond. Om ons heen kijkend valt 1 ding gelijk op; alles straalt uit: hip en totally hot. We zien naast heel veel zwart-wit ook de bekende handgeschreven lettertypes, de krijtletters, masking tapes en verantwoorde producten. Op het Mama Event kun je zeker slagen voor je kleintje. Maar dan wel vooral als je of zwanger bent of mama bent van een kindje tot twee jaar. Met een dochter van 10 en een zoon van 7 vang je bij veel stands bot. De über cute leggings van Little Indians gaan maar tot 18 maanden … en ook bij Sproet en Sprout stoppen ze bij maatje 86. Wat ik overigens super jammer vindt, want hun teksten zijn ook voor grotere kids ontzettend leuk.

mamaevent-rotterdam-bobles

Gelukkig hebben we onze kleine Simon nog, die zich prima vermaakt bij de speelelementen van Bobles en het houten speelgoed van Teleukhout. Wat een super leuk keukentje hadden ze daar neergezet. Zoonlief heeft zich heerlijk vermaakt met het thee zetten en het bellen op z’n houten iPhone. Ook de stropdassen bij Year vielen in de smaak. Een onmisbaar item in de kledingkast van elke mannelijke fashionista.

mamaevent-rotterdam-teleukhoutmamaevent-rotterdam-teleukhout

 

Ideaal op het Mama Event was de kinderopvang van La Nou Nou. Deze Event Nannies zorgen met hun persoonlijke touch voor een heel gezellige opvang voor kindjes tot 12 jaar. Simon heeft zich prima vermaakt in hun ‘kindergarten’. Ideaal als je even ongestoord wilt rondlopen en kijken.

mamaevent-rotterdam-lanounou

Absolute must-do op mijn lijstje is het uitprinten van mijn favoriete Instagram foto’s bij Via Martine. Op deze website kun je namelijk heel gemakkelijk afdrukken maken van je Instagram kiekjes op verschillende formaten. Super leuk om nu je beste foto’s in real life aan de muur te hangen.

mamaevent-rotterdam

Bij Bisou de Lou werd ons hart gestolen door de dromenvanger met leren veertjes en werd ons verlanglijstje qua sieraden bij Lennebelle goed aangevuld. Haar ragfijne vergulde armbandjes zijn een echte must-have voor mama en dochter. Het sierlijke eenvoud, het detail, maar vooral de afwerking en presentatie maken dit het perfecte cadeau voor elke mama.

mamaevent-rotterdam-bisoudeloumamaevent-rotterdam-lennebelle

Naast stands waren ook de uitreiking van de Dutch Mom Blog Awards, de workshops en presentaties een leuke afwisseling op een gezellige middag met hier en daar een inspiratie moment. Qua creativiteit, eigenheid en groei ben ik benieuwd naar een tweede editie.

Simon-mama-event-rotterdam-beurs

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

One Response to "100% Mama Event | een mini Flavourites voor mama’s"

  1. Love4kidz | Valentijntip | Sieraden van Lennebelle says:

    […] je Lennebelle Petites al? Sinds ik dit sierlijke sieradenmerk tegen kwam op het 100% Mama Event in Rotterdam. Toen waren er nog geen campagnebeeld voorhanden. Nu wel!! Zo kan je – net voor […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: