Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos

Woezel & Pip gaan weer op tournee. De super leuke bioscoopfilm ‘Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!’ gaat de planken op. Wedden dat deze gloednieuwe familiemusical niet alleen de theaters verovert, maar vooral het hart van kinderen (en hun ouders).

Ben je dit theaterseizoen nog op zoek naar een super leuke en spannende musical voor kleintjes? Dan hoort de musical van Woezel & Pip zeker thuis op je favorietenlijstje. Na eerst de bioscopen verovert te hebben met dit spannende verhaal, besloot Dromenjager om dit succesvolle verhaal om te zetten in een theatervoorstelling. Dinand Woesthoff, ceo van Dromenjager: “De theatervoorstelling heeft zijn eigen manier om kinderen mee te nemen in het avontuur. Vanaf het eerste tot het laatste moment is het een heerlijke voorstelling voor alle kinderen in het land.”

woezel & pip theatervoorstelling woezel & pip theatervoorstelling

Het verhaal

Woezel & Pip, de twee gezellige hondenvriendjes gaan op spannend avontuur in de Tovertuin. Nadat ze hun neefje Charlie hebben ontmoet, besluiten ze samen op zoek te gaan naar Sloddervos. Nu blijkt Charlie een behoorlijk stout hondje te zijn, waardoor Woezel & Pip in veel spannende situaties terechtkomen. Maar wie is nou toch die Sloddervos?

Speeldata

Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met Dromenjager en tourt tot en met  april 2017 langs de theaters in Nederland. Wil je meer weten over speeldata, plaatsen, theaters en prijzen? Kijk dan even hier.

Dromenjager

De droom van één, wordt de droom van velen. Dat is de fundering van het bedrijf Dromenjager. Dromenjager creëert een belevingswereld voor een kind én ouder die warm en veilig is, maar waar ook ontdekkingen mogelijk zijn. Een wereld waar iedereen samenleeft, waar ze laten zien hoe dingen kunnen zijn of kunnen gaan, waar je mag vallen om weer op te staan, maar waar vooral het plezier, de magie, de glimlach centraal blijft staan. En we zijn er natuurlijk voor alle kindjes, ongeacht afkomst of geloof.Om dat gevoel te kunnen uitdragen in boeken, merchandise, theater, op televisie of door middel van onze stichting ‘Het Guusje Nederhorst Fonds’ is een absoluut voorrecht.

Winactie

Om de premiere van de theatervoorstelling ‘Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!’ te vieren geven we een Woezen & Pip cadeaupakket weg.

 • Woezel & Pip Zwemband
 • Woezel & Pip familieplanner
 • Woezel & Pip luiers Etos – maat 6 -16-30 kg

Wil jij kans maken op dit cadeaupakket Lees dan hieronder wat je moet doen. Meer winacties zien? Die vind je hier.

Wat moet je doen?

 1. Volg ons op 1 van de volgende Social Media kanalen:
  –  Facebook
  –  Instagram
  –  Bloglovin
  –  Twitter
  –  Pinterest
 2. Deel dit bericht op je eigen Facebookpagina
 3. Plaats een comment onder dit artikel | Waarom moet jij het pakket winnen?

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

16 Responses to "Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos"

 1. rita says:

  Woezel en Pip, welk kind wil dit nou niet? Ik zou het ook leuk vinden voor mijn twee kleindochters, ze verstaan nog geen nederlands, maar met een leuk boekje wordt het leren toch makkelijker!

 2. lehkamp says:

  mijn dochter is helemaal gek op woezel en pip!!

 3. Anita H. says:

  Ik moet helemaal niets. Maar het zou wel erg leuk zijn. Nog geen kerstcadeautje voor het zoontje van een vriendin.

 4. Claudia Diependaal says:

  Wij doen heel erg graag mee. Woezel en Pipje zijn favoriet alleen van mama niet. Daar trek ik mij toch niets van aan, ik vind ze erg lief en ze zijn beiden mijn hartendief.

 5. Linda Raaijmakers says:

  Ik doe graag mee voor onze tweeling Lucas & Eva die op 5 december jarig zijn en dol op woezel en pip 😀 en hiervoor heb ik het volgende gedaan:
  Facebook: lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: lindavanduren/ (volg en gepind)

  groetjes Linda

 6. Anneliese de Waal says:

  Heel erg leuk voor mijn dochtertje Sam, erg leuk Woezel en Pip.

  Groetjes Anneliese

 7. brants says:

  doe graag mee voor mijn schoondochter, kindjes zijn nog klein en een zwemband kunnen ze nog wel gebruiken en de pampers ook voor de kleinste, de familieplanner goed idee met de drukte van de activiteiten

 8. kempenaers says:

  zou leuk zijn voor mijn schoondochter, kindjes grote woezel en pip fans, familieplanner komt altijd van pas met de activiteiten van de kindjes

 9. Brit Weijers says:

  Leuk ik doe mee, facebook.

 10. Annelies Frijters says:

  Je gunt elk kind zo’n leuke voorstelling.

 11. Anna says:

  Wwoow super ik doe graag mee voor mijn nichtje
  Facebook: An Na

 12. Marian says:

  Woezel en Pip vind ik zelf net zo leuk als mijn zoontje 😉 En ik vergeet nog wel eens wat, de familieplanner kan dus nog wel eens heel handig zijn.
  De luiers komen voor ’s nachts nog wel van pas en met de zwemband weet ik zeker dat mijn zoontje erg blij is, dol op water en zwemmen!

 13. elisabeth maria martina says:

  mijn kleinzoon gaat compleet uit zijn plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 14. Fleur says:

  Mijn jongste dochter is een supergrote fan van deze hondjes! Ik doe daarom graag mee. Zij de zwemband, ik de familyplanner en de luiers voor haar nichtje (ook groot fan) en zo is iedereen blij
  Fleur onlangs geplaatst…Review | Ravensburger: Girly Girl 3D Puzzels + winactieMy Profile

 15. Annemieke Smit says:

  Woezel en pip is echt heel gaaf. We zijn al naar de film geweest die was super leuk. Wie weet mogen we ook nog naar het theater. Hoe gaaf zou dat zijn? Ik doe mee!!!!!

 16. Marian Zw. says:

  Een Woezel en Pip familieplanner! Dat is echt iets voor ons. Een druk gezin, met pubers,vriendjes, een kleuter, en schoolkind…Manlief vaak op zakenreis…en ik als planner, mama, enzovoorts enzovoorts……..Ik kan daar wel een beetje hulp van Woezel en Pip bij gebruiken! De wachtlijst voor zwemles is nog lang, dus de zwemband kunnen we voorlopig ook nog wel even gebruiken! En de luiers…ach een ongelukje s nachts dat overkomt de beste toch nog wel eens? Met Woezel en Pip erop is het minder erg om die aan te doen….

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: