15 jaar Eager Beaver

Al vijftien jaar is Eager Beaver hét label voor stoere meiden- en jongenskleding. Hier geen roezeltjes van tule en ingewikkelde ontwerpen. Eager Beaver heeft in haar collectie fijne denims die draagbaar zijn en een avontuur aankunnen. Wel met een trendy twist natuurlijk, want ook stoere kindjes zijn heel hip.

De komende zomer lopen de meiden van Eager Beaver in stoere jeans broeken, rokjes en jasjes. In de kleuren wit en blauw met hier en daar een zijstapje naar paars, roze en turquoise. Eyecatcher is de capri jeans met stoere zakken op het been in een hippe boyfriend-fit. Bij de kuiten is de broek voorzien van rekbare sweat-stof zodat spelen geen enkel probleem is in deze jeans.

Bij de jongens vinden we een grote collectie jeans in verschillende modellen en blouses in ruit en streep. Ook hier zijn de kleuren overwegend rustig in blauw, wit en zand met een klein zijstapje naar groen, oranje en geel. De stoere shirts zijn voorzien van aantrekkelijke prints in contrasterende kleuren.

Blikvanger in deze collectie is het grijze Eager Beaver gilet met knoopsluiting. Op de achterkant zit een verstelbaar gespje. Het giletje is te combineren met de gehele jongenscollectie van Eager Beaver en hierdoor een echte aanwinst in de kledingkast. Immers chic is het prima te dragen over een blouse en pantalon. Liever een hippe of stoere uitstraling, combineer het dan eens met een regular fit jeans grijs shirt met ronde hals.

Voor de mini meisjes en mini jongens is er een kleine selectie te vinden in de maten 68 t/m 86.

Capri jeans | maat 92 t/m 140 | € 49,95. Gilet met knoopsluiting | maat 92 t/m 140 | € 39,95 Kijk voor meer informatie en verkooppunten op www.eagerbeaver.nl

written by

Vader van 3 schitterende kinderen, marketing

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: