2cute2betrue | accessoires

Wedden dat wanneer je de collectie van 2cute2betrue onder ogen krijgt, je een “Ahhh” of “Ohhh” niet kan onderdrukken? De gehaakte knuffels, sieraden en decoraties zijn zo ontzettend schattig dat kiezen bijna onmogelijk wordt.

De kleine B.F.F. (best friends forever) knuffeltjes hebben ons hart gestolen. Of het nu de eigenwijze slak en zijn perenhuisje is of het bijtje bij de bijenkorf, ze zijn allemaal te schattig om te laten staan. Deze beestjes wil je meenemen, vriendjes mee worden en uren speel plezier van hebben!

Ideaal voor elke mama is natuurlijk de snoepketting. Deze gehaakte snoepjes zitten in een grote zak en zijn naar eigen wens en kleurstelling te rijgen tot een prachtige ketting. Zo voorkom je dat kleine baby- en kinderhandjes je prachtige, breekbare kettingen kapot trekken. Deze snoepketting kan wel een stootje hebben en kindertandjes vindt hij al helemaal niet erg.

Hoe schattig is het lieve ‘Happy Baby Cloud’ wolkje. Dit blije wolkje hang je boven een wieg of ledikant en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in slap valt, terwijl het gefascineerd de zacht wiegende pom-pommetjes in de gaten houdt.

Naast het wolkje is e rook een regenboogje. Dit regenboogje is voorzien van vrolijke kleuren en een paar eigenwijze regendruppels. Ook deze regendruppeltjes bewegen zachtjes totdat dromeland is bereikt.

Kijk voor de gehele collectie op 2cute2beTrue 

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: