3 Gouden Boekjes in prachtig koffertje

60 jaar geleden verscheen het eerste exemplaar van de Gouden Boekjes reeks Pietepaf het circushondje in Nederland. Om dit heugelijke feit te vieren, staat dit voorjaar in het teken van het Gouden jubileumjaar van de Gouden Boekjes serie. Daarom verschijnt er 3 maanden lang een koffertje met 3 Gouden Boekjes.

De Gouden Boekjes serie is een ontzettende hit. Heel veel titels hebben hun boekje al met een gouden randje zien bekroond worden. Deze super boekjes met een retro tintje verschijnen in verband met de 60ste verjaardag van de Gouden reeks met drie titels in een leuk reiskoffertje.

Gouden Boekjes serie in koffer

Drie maanden lang verschijnen er telkens drie titels samen in het koffertje. In de maand maart zijn dat de grapige titels: Dokter Pijpekop – de Poppendokter, Zuster Suzie en Dokter Jan – de Pleisterman. Voor april staan Konijntje Loos, De nieuwe pony en Nieuwe avonturen van Hondje Eigenwijs op de planning en als hekkensluiters worden in mei de boekjes Meneer Mooi Weer, Dikkie Dik gaat buiten spelen en Hansje gaat kamperen in het koffertje gestopt.

Gouden Boekjes + Koffertje | €17,95 | 3 titels in 1 koffertje | uitgeverij Rubinstein | Meer informatie op Gouden Boekjes

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

2 Responses to "3 Gouden Boekjes in prachtig koffertje"

  1. Marieska says:

    Heel veel succes en wij zijn benieuwd

  2. Mieke Schepens says:

    Wat een mooie kans. Ik weet al aan wie ik dit zou weggeven !!

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: