4BB2 | UV kleding

Het Franse merk 4BB2 ontwerpt UV beschermende badkleding voor jongens en meisjes vanaf 9 maanden tot 12 jaar. Met een factor 50+  geven ze ouders de zekerheid dat hun kindje met een gerust hart in de zon kan spelen zonder te verbranden. De ontwerpen zijn voorzien van vrolijk gekleurde prints die  kids aanspreken, hierdoor is het dragen van deze verantwoorde kleding helemaal niet erg.

4BB2 maakt naast de UV-beschermende shorts en shirts ook geweldige zonnepakken. Deze lijken  nog het meeste op een surfpak met korte pijpen. Het materiaal voelt dun en soepel aan en het pak sluit perfect rond het lichaam. Heel belangrijk als je een dagje op het strand wilt spelen en ravotten. Door de optimale bewegingsvrijheid en het materiaal zit het pak niet alleen heerlijk, je voelt  na verloop van tijd niet eens meer dat je het aan hebt. Ondanks het lichte materiaal geeft het zonnepak toch een UV bescherming van 50+. Hierdoor hoef je je als ouders niet meer druk te maken over continu smeren om de zon tegen te houden.

4bb2 uv kleding, musjes, zonnepak

4BB2 sunsuit @musjes.com

Bij 4BB2 houden ze niet alleen rekening met de bescherming van kinderen, maar ook waar ze blij van worden. Vandaar dat het zonnepak is voorzien van grote krachtige prints in vrolijke knalkleuren. De prints doen denken aan de Japanse Manga’s. Elk ontwerp heeft zijn eigen specifieke kleurencombinatie en design.

4bb2 uv kleding, musjes, zonnepak

4BB2 Sunsuit @Musjes.com

Het aandoen van het zonnepak gaat kinderlijk eenvoudig. Door de lange lus aan de rits op de rug trekt je kindje  gemakkelijk zelf omhoog. Daarna ben je al klaar. Als je wilt gaan zwemmen in een licht gekleurd pak, adviseren we je wel er een zwembroek of bikini onder te doen. De stof schijnt bij nat worden enigszins door.

4bb2 uv kleding, musjes, zonnepak

4BB2 sunsuit @Musjes.com

4BB2 | verkrijgbaar bij Musjes | maat 74 t/m 134 | €36,- | UV bescherming 50+

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: