SS13 | Emile et Ida

De nieuwe collectie van Emile et Ida viert de zomer! ‘Summer, it’s so good’. De ontwerpen nemen ons mee naar zon, zee, strand, reizen en spelen. Zachte zomerse kleuren en draagbare items.

Emile et Ida staat voor grappig en stylish met een klein beetje retro. De collecties worden gemaakt van zachte materialen die heerlijk zitten. Dit zorgt ervoor dat ze zeker een favoriet kledingstuk van je zoon of dochter worden. Zeker in de zomer wanneer buitenspelen en ravotten hoog in het vaandel staan, zullen de items van Emile et Ida niet teleurstellen. In deze ontwerpen kun je als kind heerlijk spelen.

Daarnaast willen we als ouders natuurlijk ook dat kids er tijdens dit spelen hip en leuk uitzien. Hier hebben ze bij Emile et Ida ook aan gedacht. Door gebruik te maken van opvallende illustraties die nog het meest doen denken aan tatoo’s val je in een ontwerp van Emile et Ida zeker op.

Naast een piraat, oude bus, boor, krab en strikjes en bretels zien we ook in deze collectie de oh zo bekende en über hippe illustratie van de ‘moustache’ (snor) terug

Emile et Ida is verkrijgbaar voor meisjes en jonges van 3 maand tot 13 jaar. Onder andere verkrijgbaar bij Broer & Zus Prijzen variëren van €24,50 van een shirt tot €57,50 voor een broek. Kijk voor meer informatie op Emile et Ida

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: