Wasmanden van 3 Sprouts

Verliefd ben ik, op de wasmanden van 3 Sprouts. Niet alleen omdat deze handige opbergers zorgen dat er orde is in het huis, maar vooral omdat ze zo vrolijk zijn. Met deze wasmanden wordt opruimen een feestje.

De ontwerpen van de 3 Sprouts wasmanden zijn zo vrolijk dat je als vanzelf gaat glimlachen als je de grappige dierenfiguren ziet staan. Zo wordt opruimen een feestje, want wie wil nu niet zo z’n vuile was opbergen? De handige opbergers zijn een perfecte oplossing voor het hele gezin. Ze zijn functioneel en tevens voorzien van kleine handigheidjes om de kinder- of babykamer zo opgeruimd mogelijk te houden.

Zo zorgt het invouwen van de grote handvatten ervoor dat er een cirkelvormige opening ontstaat aan de bovenzijde, waardoor de vuilewas uit het zicht is opgeborgen. Eenmaal vol? Dan klap je eenvoudig de handvatten weer uit om de wasmand te verplaatsen. Een kind kan de was doen …

De vrolijke kleurrijke karakters op de wasmanden en opbergers zorgen ervoor dat ze een aanwinst in de kinder- en babykamer zijn.

De wasmanden zijn 48h x 56b x 28d en gemaakt van polyester en kosten €29,95 o.a. verkrijgbaar bij Gras onder je voeten

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: