Baby Shower Glove | Veilig douchen met je baby

Heerlijk vind ik het: douchen met je kindje. Al vanaf dat ze heel klein zijn, ga ik graag met ze onder de douche. Nu stimuleerde mijn kraamverzorgster deze vorm van aandacht ook – zeker voor papa. Hierdoor werd het eigenlijk vanaf het eerste moment een ‘momentje’. Samen douchen.

Hoewel ik het douchen met mijn kinderen heerlijk vind, vond ik het douchen met een baby best een inspanning. Het beweeglijke lijfje, het water dat het lijfje glibberig maakt en de spanning om hem goed vast te houden, maakt het vaak meer een uitputtingsslag dan een relax momentje.

Schermafbeelding 2016-02-17 om 21.30.29

Voor alle nieuwbakken papa’s en mama’s is dat nu verleden tijd. Tijdens de Kleine Fabriek ontdekte ik de Baby Shower Glove. Dit is een extra lange washand gemaakt van een speciale badstof die je hele onderarm bekleed. Zo heb je meer grip op je baby als je onder de douche staat.

Het voordeel van de speciale stof is dat deze stroef wordt als het in contact komt met water. Hierdoor glijdt hij niet van je arm af en heb je dus meer grip op het natte lijfje van je kleine wonder. De stof voelt echter wel aan als badstof waardoor het zacht is voor de babyhuid en gewoon gebruikt kan worden als washandje.

Schermafbeelding 2016-02-17 om 21.31.03

De Baby Shower Glove is zowel rechts als links te gebruiken en gemaakt van zacht, ecologisch katoen met het keurmerk ‘Confidence in Textiles’. De washand is er in drie verschillende uitvoeringen (een zeehond, nijlpaard of pinguin) en drie kleuren (zand, blauw of roze). De Baby Shower Glove kost €13,95

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

3 Responses to "Baby Shower Glove | Veilig douchen met je baby"

  1. Doe onze check: Hoe kindvriendelijk is jouw huis? | Love4kidz says:

    […] Heb je alleen een douche en geen bad en zie je een verbouwing niet zitten? Kijk dan eens naar ons artikel over veilig douchen met de Baby Shower Glove. […]

  2. Super Sunday Giveaway | Baby Shower Glove | Love4kidz says:

    […] mogen in samenwerking met Invented 4 Kids 3 x 1 Baby Shower Glove naar keuze weggeven onder onze lezers. Wil je ook kans maken op deze terechte winnaar van de Baby […]

  3. Annelies says:

    Goede uitvinding 😅

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: