Ada Ada Babykleding

We zijn tutu mama’s. Roze mama’s. Glitter mama’s. Maar toch ook weer niet. Bij het zien van de collectie babykleertjes van Ada Ada weten we het zeker. We zijn mama’s met style.

De collectie van Ada Ada is gelukkig niet alleen voor baby’s. De Israëlische zusjes Miriam, Ada en Ayelet Berstein ontwerpen hun collecties voor 0 tot 6 jaar. De items hebben echter een ding gemeen: ze zijn sophisticated. Voozien van stijl; zonder tule, zonder roze, zonder applicaties. Gemaakt met als doel om de design filosofie van de drie zussen te vertalen: praktisch en mooi.

ada ada babykledingada ada babykleding

Fashion hoeft niet te knallen, hoeft niet moeilijk te zijn. Ada Ada bewijst dat een simpel eenvoudig ogende collectie opgebouwd in de kleuren warm grijs, crème en bruin boordevol verrassingen kan zitten. Het tikkeltje oud roze en zacht blauw is kleur genoeg. Gemaakt van zacht katoen voor zowel meisjes als jongens De gehele collectie is gemaakt van natuurlijke stoffen en eco-vriendelijke wassingen. Alles vervaardigd volgens de Fair Trade principes.

Kijk voor meer informatie op Ada Ada

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: