Adidas Jeremy Scott | kinderschoenen met vleugels

Met de sneakers uit de Wings collectie die modeontwerper Jeremy Scott voor adidas maakte, val je zeker op. Deze über coole sneakers zijn een miniatuurversie van hun volwassen broer en hebben hippe wings op je schoen.

De Adidas original Jeremy Scott collectie is een hit in Amerika. “Wat we voor volwassenen kunnen, kunnen we zeker ook voor kids”, moeten de modeontwerper en de sportschoenenfabrikant gedacht hebben. Tadaa, de Jeremy Scott Kids collectie is een feit. Een collectie kindersneakers met een vette knipoog. Vol details, kleur en gekke statements.

Jeremy Scott adidas wings sneaker

Hip Hollywood heeft de trend al opgepakt. Kidz worden regelmatig gespot met de adidas JS Wings aan hun voetjes. Deze hippe sneakers zijn er in heel veel verschillende kleurcombinaties met als eyecatcher de stoere vleugels aan de zijkant of achterkant van de schoen. De drager lijkt te vliegen bij het dragen van de schoen.

De JS softtoy serie bestaat uit een aantal sneakers die vervaardigd zijn uit teddyberen bont. Heerlijk aaibaar en knuffelzacht. Om de enorme eyecatcher kun je niet heen: op de tong van de schoen zit een kop van een knuffelbeer, -aap, -tijger of –luipaard.

Come and get me if you can

Adidas Jeremy Scott kids collectie is verkrijgbaar vanaf  €200,- bij Colette

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: