Agroposta | Limonade post uit de natuur

Via de post ontving ik een bijzondere verrassing Agroposta of te wel Post uit de natuur. In de enveloppe zaten 5 verschillende zakjes limonade siroop. Allemaal geschikt voor 1 glas gezonde limonade. Dat vraagt om een test.

Natuurlijk en gezond dat zijn op het moment wel twee termen die ik hoog in het vaandel heb staan wat voeding betreft. Een natuurlijke limonade siroop staat dan ook hoog op mijn lijstje, want laat limonade nu het favoriete drankje van mijn kinderen zijn. Agroposta belooft een limonade siroop te zijn zonder toevoegingen, gluten-vrij, zonder kleur- en smaakversterkers, zonder conserveringsmiddelen en met natuurlijke ingrediënten. Ideaal nu – met de warmere dagen op komst – limonade als water gedronken wordt.

Agroposta-limonade-love4kidz-7

Eerlijk is eerlijk de verpakking is reuze leuk. Elke smaak zit in een zakje verpakt. Goed voor 200 ml limonade siroop. Het zakje lijkt een enveloppe te zijn, inclusief poststempel en rood-wit-blauw gestreepte rand.

Ook de smaken doen onze interesse aanwakkeren: citroen en framboos zijn nog wel bekenden in limonadeland, maar salie, vlierbloesem en lavendel zijn voor mijn kleine slurpers onbekende smaken.

Agroposta-limonade-love4kidz-2

We beginnen dan ook niet met met de geijkte smaken, maar springen gelijk in het diepe met de vlierbloesem. Volgens de verpakking heeft deze smaak een zuiverende werking op je lichaam. Mooi meegenomen. De limonade vermengen we met 200 ml ijswater waarna zoonlief hem mag proeven. Het is even wennen, want natuurlijk is deze limonade niet zo zoet als de carvan cevitam of roosvicee die hij gewend is. Maar de Vlierbloesem is zoet genoeg om goed gekeurd te worden. Extra leuk weetje: alle vlierbloesems worden met de hand geplukt en verwerkt tot deze lekkere siroop. Daar gaat je fantasie toch mee op de loop?

Agroposta-limonade-love4kidz-3Agroposta-limonade-love4kidz-4 Agroposta-limonade-love4kidz-5

Zoon 2 en dochterlief mogen ook kiezen en gaan op safe met de smaak ‘framboos’. Ook deze is heerlijk verfrissend en niet overmatig zoet. “op een of andere manier proef je dat het natuurlijk is. Het smaakt meer naar een vruchtensap dan naar siroop”, aldus mijn bink. Waarna zijn duim de lucht in gaat ter goedkeuring.

Agroposta-limonade-love4kidz-8 Argoposta-limonade-love4kidz-9

Agroposta is een familiebedrijf uit Kroatie dat zich specialiseert in het verbouwen van planten en fruit. Hiervan wordt uiteindelijk een rijk en verrassend assortiment limonadesiropen gemaakt naar traditioneel Kroatisch recept.

Agroposta | Limonadesiroop in 5 smaken: citroen, salie, lavendel, vlierbloesem en framboos | €1,- per zakje van 32 ml (goed voor 200 ml siroop) | verkrijgbaar bij oa Dille & Kamille

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: