Alamano | Design je eigen bikini

De bikini’s van Alamano zijn niet alleen super hip, maar ook nog eens über cool, want je stelt hem zelf samen. Kies je favoriete kleur en applicaties. In deze bikini’s maak je zeker de blits.

De bikini’s van Alamano zijn eenvoudig van ontwerp, maar door hun opvallende details wel echte eyecatchers aan de rand van het zwembad. De topjes en broekjes zijn afgewerkt met opvallende touwtjes in een contrasterende kleur. Lekker opvallend! Maar het allerleukste van Alamano is, dat je dit helemaal zelf bepaalt. Bij Alamano tel je je eigen bikini samen. Niet alleen de kleur en het type topje en broekje kies je zelf. Ook de kleur van de touwtjes en de applicaties mag je helemaal naar eigen inzicht kiezen. Zo stel je je eigen bikini samen.

Je hebt keuze uit een drietal topjes en vijf verschillende broekjes. Kies dus precies de bikini waar jij je lekker in voelt. Ga je voor opvallend of kies je juist een klassieke kleurencombinatie.

alamano badkleding kinderen

Op de redactie zijn we druk bezig geweest met het ‘zelf ontwerpen’ en kwamen de verschillende stijlen duidelijk naar boven. Onze vormgeefster koos voor het ‘Eva’ topje met een ‘Eva1’ broekje in grasgroen, oranje touwtjes en een vlinderapplicatie. Zelf heb ik een ‘Tyra’ bikini samengesteld in neongeel met zwart touwtjes. Onze kleine blogger Jupper ging helemaal los op het ontwerp-programma van Alamano. Met zorg koos ze ze het topje en broekje van ‘Janel’. Het topje werd een kittig zwart met roze touwtje. Het broekje roze met zwart touwtje en als applicatie koos ze voor een grasgroene vlinder.

Ook zin om je eigen bikini te ontwerpen om daarna op elk strand en in elk zwembad de blits te maken? Neem dan snel een kijkje in de shop van Alamano. Ook voor peuters en baby’s hebben ze schattige zwembroekjes die je kunt personaliseren met naam of tekst.

Alamano | verkrijgbaar in maten 98 t/m 152 | €49,50 | kijk voor meer informatie op Alamano

In samenwerking met Alamano mag Love4Kidz 20% korting geven op de DIY bikini’s van Alamano 

Wil je ook kans maken op deze geweldige kortingsactie? Het enige wat je hiervoor moet doen is:

  • Ga naar Haves4Kidz.nl 
  • Zoek de kortingscode en klik op ‘Nu Kopen’
  • Je gaat automatisch naar de site van Alamano waar je je bikini kunt samenstellen en bij het afrekenen de kortingscode kan gebruiken

Heb je je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief, maar wil je wel kans maken op op de kortingscode? Schrijf je dan hier in.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: