Almondella | Elke maand een verrassing

Verrassingen zijn leuk. Ik hou er van. Pakketjes ontvangen, cadeautjes uitpakken of zo maar een onverwachts bezoek. De verrassingspakketten van Almondella zijn dan ook helemaal aan mij besteed. Dit Finse bedrijf heeft een kunst gemaakt van het verrassen. Elke maand krijg je een doos toegestuurd dat vol zit met leuke spulletjes en kleertjes voor je kleintje.

Almondella-verrassingsdoos

Almondella maakt van het verrassen een kunst. Het Finse bedrijf ontwikkelde een cadeaudoos systeem waarbij de ontvanger zich abonneert op een maandelijkse verrassing. Voor €45,- per maand ontvang 12 keer per jaar een duurzaam, fashionable en creatief pakket voor je kleintje. De pakketten worden op de leeftijd van je kindje afgestemd, want bij inschrijving geef je aan in welke categorie box je kindje valt. Zo kun je al vanaf het vroegste begin samen uitkijken naar de verrassingen die Almondella te bieden heeft.

Almondella-verrassingsdoos

Door gebruik te maken van duurzame – veelal Scandinavische – merken is de prijs van de doos niet ‘budget’. Maar de inhoud is des te leuker. Elke doos heeft haar eigen thema en is voorzien van een beschrijving en extra speel opties met zowel de doos als de producten. Simon en ik ontvingen een super leuke ‘voertuigen-doos’ in sprankelend blauw en groen. Alle items in de doos waren voor zoonlief in de roos: de poster van de tractor, de houten auto, het vliegtuig met de klappende vleugels, het te leuke shirtje met de vosjes van Modéerska Huset. Hier kan geen Sinterklaas tegenop.

IMG_5895Almondella-verrassingsdoos

Extra pluspunt is dat alle producten van duurzaam materiaal zijn vervaardigd en|of met de hand gemaakt zijn. Hierdoor weet je zeker dat je geen ‘rommel’ ontvangt. Elke doos staat voor een waarde voorbij de €45,-. Merken als Indikidual

Almondella-verrassingsdoos

Wat vooral een heel leuke verrassing is, is dat de cadeautjes niet door jezelf zijn uitgezocht. Natuurlijk kan het best een keertje ‘niet in de roos’ zijn, maar omdat je niet weet wat er in zit, voelt het elke keer weer als ‘jarig zijn’.

Almondella werkt zoals gezegd met een abonnee systeem. Je abonneert je voor een jaar lang op de verrassingsdozen. Echter is het mogelijk om op voorhand de doos in te zien door een sneak-preview via de mail. Mocht je besluiten dat de doos niet past bij jouw kindje, dan kun je – zonder verplichtingen – een maand overslaan. Opzeggen is ook mogelijk op elk gewenst moment.

Almondella-verrassingsdoos

Almondella | verrassingspakket | €45,- per maand | proefpakket vanaf €19,- | informatie via Almondella

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Almondella | Elke maand een verrassing"

  1. Judith says:

    Wat een ontzettend leuk idee! Ik kende het nog niet eerder, maar het is zeker iets wat ik in m’n achterhoofd houd voor cadeau o.i.d. Ik snap dat je heel blij wordt van de inhoud: hij is echt super! X, Judith

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: