App | My MiniStars

Van je kinderen wil je het liefst alles bewaren. Zeker die leuke foto’s, hartverwarmende quotes of grappige momenten. Met de App My MiniStars kun je dat in een handomdraai op een veilige en eenvoudige wijze doen.

My MiniStars biedt ouders de mogelijkheid om foto’s, milestones en grappige quotes van hun kinderen te bewaren op een veilige plek en binnen hun eigen vetrouwde omgeving. Zo heb je altijd een gemakkelijk en compleet overzicht van de ontwikkeling van jouw wondertjes.

app-ministars-love4kidz

Binnen de App is het mogelijk om opa’s en oma’s of andere genodigden deel te laten nemen aan de My MiniStars app zodat ook zij toegang hebben en zo de voortgang in woord en beeld kunnen volgen. Dit terwijl de onbekende buitenwereld hiervan niet kan meegenieten.

Het plaatsen van foto’s binnen de app naar social media is wel mogelijk, maar gebeurt alleen op het moment dat jij daar zelf toestemming voor geeft. Ideaal natuurlijk, want je weet op Instagram en Facebook niet echt wie er meegeniet van jullie prive momentjes.

Het leuke van de my MiniStars app is dat je van al je foto’s en herinneringen heel eenvoudig een fotoboek kan laten maken. Super handig, want zo zit je niet urenlang te knoeien met uploaden, uitzoeken of bewerken. Met een druk op de knop kun je je eigen samengesteld fotoboek bestellen.

De My MiniStars App is te downloaden in de App-store

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: