Apple to Pears | Cadeau in een blikje

Een origineel cadeautje is elke keer weer een uitdaging. Zodra de uitnodiging op de deurmat of digitale brievenbus valt begint de zoektocht naar het perfecte cadeautje. Nu heeft het merk Apple to Pears hier een geweldige serie gemaakt: Gift in a tin. In dit blikje zit een compleet cadeautje. Er zijn zoveel verschillende dat er altijd wel een geschikt blikje bij zit. En door de verpakking is het het ideale cadeautje!

LittleOne, appel to pears, gift in a tin, cadeau, knutselen

Of je nu van buiten, binnen, knippen, plakken, rijgen, bouwen of naaien houdt er is altijd wel een Gift in a tin die past bij jouw jarige. Zo kun je je eigen insectenkastje of vogelhuisje in elkaar zetten. Maar bouw je ook in een handomdraai een geweldige dinosaurus. Liever iets met kralen? Dan is het doosje ‘oriental beadset’ het geschikte cadeautje. Maar ook liefhebbers van schaken kunnen hun hart ophalen: er is ook een ‘Chess set in a tin’.

LittleOne, appel to pears, gift in a tin, cadeau, knutselen

LittleOne, appel to pears, gift in a tin, cadeau, knutselen

Omdat je cadeautje verpakt zit in een leuk vormgegeven blikken doosje is het niet alleen voor de ontvanger een mooie opberger. Als gever ben je ook verzekerd van verbaasde ogen ‘wat zit daar nou in?’. Het enige probleem dat Apple to Pears heeft gecreëerd met hun Gift in a tin is dat ik ze eigenlijk gewoon voor mezelf wil houden … Ze zijn zo leuk!

LittleOne, appel to pears, gift in a tin, cadeau, knutselen

 

Gift in a Tin | €14,95 | formaat blikje: 14x10x5 cm | Apple to Pears | verkrijgbaar via LittleOne

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: