Armbandjes, armbandjes, we love ‘em | Margote Ceramiste

Ze zijn helemaal hip deze zomer: kleine ragfijne armbandjes met 1 of 2 kleine bedeltjes. Wil je echt bijzondere armbandjes aan je arm, kies dan voor de ontwerpen van Margote Ceramiste. Wat er zo bijzonder aan is? Elk armbandjes is voorzien van een heel klein geel draadje en een handgemaakt keramisch bedeltje.

margote ceramiste, kindersieraden, sieraden, armbandjes, ibiza, elastiek

Tientallen armbandjes in heel veel verschillende kleurtjes zorgen ervoor dat je al snel niet meer kunt kiezen. Op de armbandjes Margote Ceramiste word je gewoon verliefd. Elk armbandje is voorzien van een handgemaakt keramisch bedeltje: een lief sterretje, een I Love You bedeltje of een vrolijk doodshoofdje combineer ze allemaal en je hebt een arm vol zomerse vrolijkheid. Naast de elastieken bandjes, touwtjes en katoenenbandjes hebben ze ook een leuke variant  met glanzende kraaltjes. Zo maak je heel eenvoudig je eigen serie.

margote ceramiste, kindersieraden, sieraden, armbandjes, ibiza, elastiek

Nou ja eenvoudig? Een keuze maken uit al deze te leuke ontwerpen is nog niet zo gemakkelijk. Ik kon in ieder geval de keuze heel moeilijk maken. Zeker omdat je niet alleen een mama-serie, maar ook een meisjes-serie in dezelfde stijl hebt.

margote ceramiste, kindersieraden, sieraden, armbandjes, ibiza, elastiek

All day, all night | armbandjes met keramiek bedel | prijzen vanaf €22,- | Margote Ceramiste

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: