Aston Martin buggy | My name is Bond … Baby Bond

Net voor Kerst en Sinterklaas komt Aston Martin met een geweldige Limited Edition kinderwagen. In samenwerking met Silver Cross – die ook verantwoordelijk zijn voor de Koninklijke kinderwagens – ontwierpen ze een geweldige kinderwagen naar voorbeeld van de Aston Martin Coupè. Voor ‘slechts’ £2.000 kun jij je kleine James straks rondrijden in een echte  Bond-wagen. “His name is Bond … Baby Bond.

Aston Martin, Silver Cross, kinderwagen, buggy

De zwarte buggy van Aston Martin en Silver Cross is voorzien van een Alcantara ultra-zachte crème suède zitting. Hierin is het Aston Martin logo ingedrukt. Zo weet je zeker dat je de echte hebt. Ook in het leer van de duwbeugel komen beide logo’s terug. Door er slechts 800 van te fabriceren, zorgen beide bedrijven ervoor dat je een echte ‘must-have’ in huis haalt.

Aston Martin, Silver Cross, kinderwagen, buggyAston Martin, Silver Cross, kinderwagen, buggy

Silver Cross maakt al jaren kinderwagens en is de huisleverancier voor zowel Prins Charles, Prins William en nu ook Prins George. Vooral hun vintage-look kinderwagen is wereldwijd bekend en geliefd. Door hun expertise nu te delen met de crème-de-la-crème van de autowereld, komen design en techniek samen. Zo zijn de duwstang en de wielen gebaseerd op hetzelfde design als de £1.2 miljoen kostende Aston Martin One-77 coupè.

Aston Martin, Silver Cross, kinderwagen, buggy

Silver Cross & Aston Martin kinderwagen £2.000 | verkrijgbaar bij Harrods, Knightsbridge, London, SW1X 7XL, UK

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: