Avonturenpark Hellendoorn opent de Berenboom

Avonturenpark Hellendoorn opent op 23 april een nieuw gebouwde Berenboom. Met deze Berenboom krijgen de parkmascottes Beer Baba en Berin Bella een plekje om na een avontuurlijke dag heerlijk te blijven slapen. Natuurlijk zijn niet alleen Bella en Baba welkom in de Berenboom, kinderen zijn welkom om hier een meet & greet te houden met de beren.

Avonturenpark Hellendoorn bestaat dit jaar 80 jaar. Dit viert het park met heel veel feestelijke activiteiten. Een hiervan is de Berenboom die op 23 april geopend wordt. In deze boom zullen Bella en Baba – de park mascottes – vanaf zaterdag een vaste plek hebben om kinderen te ontmoeten en aan het eind van de dag lekker te slapen.

avonturenpark-hellendoorn-berenboom

Dreumesland
De Berenboom staat in Dreumesland. Dit is een gedeelte in Avonturenpark Hellendoorn voor de kleinste avonturiers onder de 1.20 m. De boom zal naast een plek om de beren te ontmoeten ook een plek zijn waar kinderen leuke activiteiten kunnen beleven. Er is plek om te hinkelen, en een paddenstoelendans te doen en de praten brievenbus zorgt voor alle post die de kleintjes Bella en Baba sturen.

Avonturenpark Hellendoorn | Luttenbergerweg 22 | 7447PB Hellendoorn | entreeprijzen €22,50 voor volwassenen | kijk voor extra informatie op Hellendoorn

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: