B by Bridget | t-shirts for girls

Na het success van de t-shirtlijn B by Bridget komen ze deze winter met een stoere t-shirtlijn speciaal voor meisjes van 2 tot en met 14 jaar. Shirts vol illustraties, details, applicaties en borduursels. Bridget Maasland geeft met haar meisjes collectie een knipoog naar de volwassenencollectie.

De wintercollectie van B by Bridget for girls hebben dezelfde thema’s als de damescollectie. De ontwerpen zijn geen exacte kopie, maar een knipoog naar de damesshirts. De collecties dragen de namen: Rebel with a Cause, Supermarket of Style en New Look.

Rebel with a Cause. Dit thema gebruikt de typische details en stijlen van de punkperiode uit de jaren zeventig, Stoere meiden zullen zich hier zeker in kunnen herkennen. Net even anders. Rebelleren tegen de gevestigde orde, maar met een doel.

b by bridget SS13b by bridget SS13

De shirtjes uit het thema Supermarket of Style zijn voorzien is van bijzondere artworks, hierdoor ontstaan kleine kunstwerkjes op je shirt en zul je zeker opvallen.

b by bridget SS13b by bridget SS13

New Look is een bekend thema van Bridget ‘een vette knipoog naar de filmindustrie’. Op deze shirts vind je illustraties van filmsterren uit de filmgeschiedenis

Kijk voor meer informatie op B by Bridget

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: