Babooba | ultra zachte babydekentjes

Voor je aller aller kleinste wondertje wil je niets liever dan het aller allerbeste. Babooba begrijpt dat en heeft  een collectie ultra zachte gebreide babydekentjes ontwikkeld. Dekentjes zo zacht dat het zelfs een gevoelig huidje niet irriteert. Slaap lekker … …

Iedere ouder wenst voor hun baby’tje het allerbeste. Met de gebreide babydekentjes van Babooba, breng je niet alleen de natuurlijke zachtheid van mama dichtbij. Deze 100 procent katoenen dekentjes zorgen er ook voor dat je kindje heerlijk warm blijft als het in zijn of haar wiegje slaapt. Het katoen zorgt er daarnaast voor dat de dekentjes ademen en vocht absorberen, ideaal voor de allerkleinsten.

babooba, baby deken, ledikant, wieg, beddengoed

Babooba is ontwikkelt door Quirine Vollebregt-Dozy. Toen haar kindjes nog baby waren, wilde ze hen dezelfde warmte en liefde geven als in mama’s armen. Met de Babooba dekentjes heeft ze een geweldig zacht en puur product ontworpen wat helemaal aan haar eisen voldoet. Met Babooba ligt je kleintje net zo warm en zacht als in mama’s armen.

Babooba | Babydekentjes | 3 kleuren: roze, blauw, grijs | wieg dekens (75x90cm) €69,95 | ledikant dekens (100x150cm) €99,95

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: