Baby Born | Ronnie dierenarts pup

Het nieuwste vriendje van Féline (5 jaar) is Jack Russel hondje Ronnie van Baby Born. Zij mocht Ronnie testen en al tijdens de eerste kennismaking ontstond er tussen Ronnie en Féline een hechte vriendschap. Ze verzorgt hem dan ook graag nu hij zijn pootje heeft bezeert. Dat is echte liefde.

Ronnie heeft pijn in zijn pootje. Als je er op drukt, licht het rood op en moet hij een beetje piepen. Wat onze echte hond Pip maar wat raar vindt…Gelukkig wil Féline wel voor Ronnie zorgen. Dan is hij vast snel weer beter! Alles wat ze nodig heeft om zustertje te spelen zit erbij. Een flesje voor medicijnen, stethoscoop, spuit en een hard gipsverband.

kinderen, zapf creation, cadeau, verjaardag, baby born kinderen, zapf creation, cadeau, verjaardag, baby born

Ronnie krijgt een uitgebreide behandeling en mag daarna lekker op de bank met een dekentje uitzieken. Dan zijn haar poppen aan de beurt. Heel handig is het gipsverband. Bijna alle poppen en knuffels kunnen hem aan. Al snel zit ze in haar eigen wereld en is ze hondenredder en poppendokter.

“Hé mam, kijk. Pip (echte hond) past het verbandje ook!”
“Euhm… Féline, dat is wel grappig maar niet zo’n goed idee!”

kinderen, zapf creation, cadeau, verjaardag, baby born

Genoeg binnen gespeeld, het is lekker weer. Kom, we gaan naar het park. Wat een geluk, Ronnie voelt zich weer beter en hij past precies in Féline’s fietsmand. Die kan dus ook mee!

Ronnie zit goed in elkaar. Als je hem neerzet blijft hij stevig staan. Hij heeft een witte vacht die lekker zacht is, kleine flaporen en een grappige tekening op zijn kop waardoor hij er aandoenlijk uitziet. De naden zijn stevig gestikt en zijn staart en oren zitten goed vast. Dit hondje kan er tegen om plat geknuffeld te worden. Prima kwaliteit van Baby Born.

kinderen, zapf creation, cadeau, verjaardag, baby born

De accessoires zijn van stevig plastic, niet zo klein dat ze zoek raken en bij andere poppen en knuffels ook te gebruiken. Ook fijn, er zitten al batterijen in. Zodra je hem uit de verpakking haalt kan je kindje ermee spelen, zonder dat de batterijen uit de afstandsbediening van de tv moeten.

Baby Born Pet Vet Ronnie | jack russel pup met toebehoren | 1 – 6 jaar | €34,99 | Zapf Creation | verkrijgbaar bij oa ToysXL

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: