BabyBjörn introduceert Babydrager voor buik en rug

De nieuwste toevoeging aan het BabyBjörn assortiment is de BabyBjörn One. Met deze babydrager kun je kindjes van 0 tot 3 jaar in vier posities dragen. Zo vind je altijd de ideale draaghouding voor jou en je kindje.

De nieuwste babydrager van BabyBjörn is een echte multifunctionele draagzak. Je kan hem namelijk op vier verschillende manieren dragen. Zowel op de borst als op de rug. Zo is deze nieuwste telg van de BabyBjörn familie geschikt voor kids van 0 tot 3 jaar.

babybjorn one draagzak babydrager

Een pasgeboren baby draag je veilig met het buikje naar je toe en het hoofdje goed ondersteund tegen bewegingen. Maar de ontwikkeling van je kleintje gaat razendsnel en al gauw willen ze om zich heen kijken of zelfs met de rug naar je toe in de draagzak. Dit is allemaal mogelijk. En eenmaal te zwaar om op je buik te dragen, kan de babydrager eenvoudig gebruikt worden als rugdrager. Hierdoor kunnen kids tot 3 jaar veilig dicht bij papa of mama zijn.

BabyBjörn One | €149,90 | Oko-Tex 100 norm, klasse 1 goedgekeurd en gegarandeerd vrij van schadelijke en allergieopwekkende stoffen | Hoofdmateriaal: 60% katoen, 40% polyester | Voering: 100% katoen | BabyBjörn 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "BabyBjörn introduceert Babydrager voor buik en rug"

  1. Evatius says:

    Lijkt me enorm handig!! Onze zoon is morgen 10 maanden en wordt nu echt te zwaar op de buik..

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: