BabyBjörn | Wipstoel in ecologisch assortiment

BabyBjörn voegt de wipstoel toe aan haar ecologisch assortiment. De wipper is voorzien van biologisch geteeld katoen. Zo draag je ook als nieuwbakken ouders je steentje bij aan een beter milieu.

Door voor de ecologische collectie van BabyBjörn te kiezen, maak je als ouders de bewuste keuze om bij te dragen aan een beter milieu. Heel belangrijk zeker voor de toekomst van je kleintje. Door biologisch geteeld katoen te gebruiken in haar collectie, laat BabyBjörn zien, dat ze het milieu een warm hart toedraagt.

Het wipstoeltje uit deze ecologische collectie is verkrijgbaar in de kleur bruin-zwart. Voor deze kleur is gekozen om het ‘respect voor de natuur’ te onderstrepen.

Naast de wipper vind je ook  de draagzakken ‘BabyBjörn Miracle’, de ‘Comfort carrier’, de ‘Active’ en de ‘Original’ in een ecologische uitvoering.

Biologisch geteeld katoen is katoen die zowel bij de teelt, oogst, de bereiding en de vervaardiging van katoen streng wordt gecontroleerd op het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. Ook is bleken en chloor verboden.

De ecologische wipstoel is verkrijgbaar in bruin-zwart en kost €159,90. Kijk voor meer informatie op BabyBjörn

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: