Back to School | Bonnie Doon

De eerste schoolweek zit er voor ons alweer op en vandaag mag ook het Zuiden van Nederland weer aanschuiven in de schoolbanken. Altijd een spannend moment. Eentje waarop je goed voor de dag wilt komen. Zowel mama als dochter gaan, met hulp van Bonnie Doon, ‘Plein-proof’ naar school vandaag.

Het schoolplein is – zeker voor meiden – een catwalk in het klein. Niet alleen je kleding en je schooltas worden gekeurd, ook je fiets, schoenen en schoolspullen gaan langs een keuringscommissie. Gelukkig blijkt mijn dochter allesbehalve vatbaar te zijn voor de kritische ogen van medescholieren, toch wil ik dat ze vol zelfvertrouwen het schoolplein opstapt. En hoe doet ze dat beter dan door haar outfit zelf te kiezen. Speciaal voor deze Back to School Outfit mag ze ook mama stylen. Wel met een paar mom & daughter leggings  van Bonnie Doon als startpunt.

bonniedoon-love4kidz-1

Shirt – Cacharel | rokje – Cars | legging – Bonnie Doon | Horloge & ring – Lucardi

bonniedoon-love4kidz-3

Blouse – Mexx | Rokje – Hebe | Legging – Bonnie Doon | Schoenen – Zara Kids | Tas – H&M

Met een kleine meid die later heel graag modeontwerpster wil worden hou ik altijd mijn hart vast. Dochterlief houdt van experimenteren en trekt aan waar ze zin in heeft. Zo ging ze ooit met haar shirt binnenstebuiten en achterstevoren naar school omdat ze het label van haar shirt zo gaaf vond (er stond in grote witte letters op een knalblauw label ‘Hans’). Ook staat ze er om bekend overal rubberlaarzen onder aan te doen of knalgekeurde sokken in flatjes. Je moet maar durven. Gelukkig hield ze zich voor deze blogpost in en hield ze het ingetogen. Wij gaan straks helemaal ‘plein-proof’ naar school!

bonniedoon-love4kidz-2 bonniedoon-love4kidz-5

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: