Bakker made with love | Neon schooltassen

Al sinds de Playtime Paris heb ik  maar 1 ding op m’n verlanglijstje: de neon gele schooltas van Bakker made with Love. Hij is niet alleen helemaal hip door de felle kleur, maar hij is ook retro – en retro is hip – zeggen ze.

Op de Playtime Paris heb ik heel veel leuke, spannende, gekke, mooie en coole ontwerpen gezien. Waarvan eentje heel hoog op mijn verlanglijstje staat: de Bakker made with Love schooltas. Hij is er in heel veel verschillende kleurtjes en printjes, maar ik ga voor de neon collectie en dan het liefst de gele!

bakker made with love schooltas neon

Hiermee maak je zeker de blits op school. Want naast dat niemand om de kleur heen kan, is hij ook nog eens onwijs handig en hip retro. Lekker ouderwets, dus helemaal van nu. De tas heeft aan de voorkant twee kleine vakjes en binnenin een groot vak, ideaal voor een broodtrommel en drinkbeker. Daarnaast zit er een verstelbare en verwijderbare schouderband op, zodat je hem ook stoer over je schouder of gemakkelijk als rugzak kunt dragen.

Bakker made with love schooltas | prijzen vanaf €36,95 | afmeting 36 x 30 x 8 cm | vinyl | verkrijgbaar bij onder andere Little fashion Addict  

written by

Ik ben 8 jaar (bijna 9) en neem je mee op mijn wandeling door leven …

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: