Bedblocks | veilige bedverhogers

Veel ouders krijgen na de geboorte te horen om het wiegje, ledikantje of de box schuin te zetten om zo krampjes, oorpijn en onrustig slapen door een verstopte neus bij babietjes tegen te gaan. Maar hoe zet je een bedje omhoog? Met de Bedblocks die we vonden bij Aroundkidz wordt dat een fluitje van een cent. 

De Bedblocks zijn eenvoudige blokken die je onder de poten van een ledikantje, wieg of box kunt plaatsen om deze zo schuin te zetten. Weg met de boeken, tijdschriften of planken die we tot voor kort gebruikten. De bedblocks zijn veilig en zo ontworpen dat de poten van een bedje niet weg kunnen schuiven. De Bedblock is eigenlijk een bakje waar je de poot in zet. Hierdoor staat het bedje stevig en is het veilig voor je kindje.

bedblocks bedverhoger

Plaats onder beide poten van het bedje een of meerdere Bedblocks. De stapelbare blokken zijn niet alleen hol, maar passen ook – zonder wiebelen – op elkaar. Hierdoor ontstaat een stevige verhoging. Die – hoera hoera – even hoog zijn. Nooit meer aanmodderen met een wiebelend bed of zoeken naar dat ene boek met de juiste hoogte.

Je zal merken dat door het schuin zetten van het bedje je kindje vrijer kan ademen en hierdoor rustiger en beter slaapt. Let wel op dat je de Bedblocks niet onder een poot zet met wieltjes!

Bedblocks zijn verkrijgbaar per 6 blokken(geel, blauw en groen) en kosten €17,50. Voor meer informatie kijk je op Aroundkidz

written by

Vader van 3 schitterende kinderen, marketing

Related Posts

2 Responses to "Bedblocks | veilige bedverhogers"

  1. Doe onze check: Hoe kindvriendelijk is jouw huis? | Love4kidz says:

    […] ouder zich van bewust. Op Love4Kidz vind je genoeg tips hoe je dat kan doen, bijvoorbeeld met veilige bedverhogers. Maar heb je ook aan de rest van je huis gedacht? We weten allemaal: een ongeluk zit in een klein […]

  2. Joyce says:

    Oh dat ziet er handig uit! Helemaal voor verkouden kindjes. Ik ga ze op het verlanglijstje van Sofie zetten!

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: