Beddy Bears | knuffel uit de magnetron

Wanneer je kindje last heeft van buikkrampjes of zich niet lekker voelt, is een knuffel natuurlijk onontbeerlijk! De allerbeste knuffels zijn natuurlijk de knuffels van papa en mama. Een prachtige aanvulling op deze echte knuffels is er in de vorm van een warm knuffelvriendje met een buikje gevuld met rustgevend geurende lavendel: de lieve warme knuffels van Beddy Bear.

Alle Beddy Bears zijn gevuld met een speciaal ontwikkelde mix van 100% natuurlijke granen en een kruid zoals bijvoorbeeld gedroogde lavendel. Beddy Bears zijn ontwikkeld voor het opwarmen in de magnetron, de oven of de verwarmingsradiator. Eenmaal warm verspreiden ze een heerlijk rustgevende geur, een ideaal inslaaphulpje of gewoon ter ontspanning

olifant-norbi

Zoek je juist verkoeling? Leg hem 3 uur in een diepvrieszak in de vriezer en de knuffel heeft een aangenaam verkoelend effect. De lavendel geur wordt gestimuleerd door de buik van de knuffel even op te ‘schudden’.

Naast de warmte, verkoeling en heerlijke geur, zijn Beddy Bears ook super zacht en stuk voor stuk enorm lief om te zien. Ze worden met het grootste gemak de favoriete knuffel van uw kind!

 

Het enige probleem?  Hoe maak je uit zoveel lieve knuffelkoppies een keuze? Er zijn ruim 30 verschillende. Wordt het, het schaapje Linda, of lieveheersbeestje Maika? Of toch liever beer Bobby? De keus is aan u….

Verkrijgbaar vanaf € 16,00 bij bijvoorbeeld magnetronknuffelsshop

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: