Believe the hype | Customize your sweater?

“Do I believe the hype?” Dat was de vraag die ik mezelf stelde toen ik de website van Believe the Hype zag. Vele BN’ers hebben hun customize sweaters al omarmd. Na het zien van de leuke sweaters met unieke teksten zeggen wij: Yes, we are a believer.

Normaal gesproken heb ik niet zoveel met shirts met zelf gemaakte opdruk. Teksten als “Papa is the best” of  “Baby on Board” op felgekleurde t-shirtjes zijn niet aan mij besteed. Het enige kledingmerk dat ik omarmd heb – wat teksten betreft – is Lief Lifestyle. Maar ook daar komt als je kids de peuterleeftijd voorbij zijn een eind aan. Dus Believe the Hype moet van goede huize komen, willen ze dit ‘fashion-hart’ sneller laten kloppen. Maar dat doen ze.

believe-the-hype-kinderkleding

De ontwerpen van Believe the hype hebben niks te maken met de standaard shirt opdrukken die we kennen. Dit zijn super fashionable designs die niet alleen mijn, maar – zag ik op hun site – ook menig BN’ers hart sneller doet kloppen. Doutzen Kroes, Nicolette van Dam en Carice van Houten showen op hun Instagram allemaal een persoonlijk ontwerp van Believe the hype.

believe-the-hype-kinderkleding-customized

Hoe werkt het dan?
Op de website van Believe the hype kun je kiezen uit sweaters en shirts voor vrouwen, mannen en kinderen. Natuurlijk kun je kiezen voor een vaste collectie met teksten als: ‘Sorry but I don’t care at all’, ‘I woke up like this’ en ‘First they laugh than they copy’. De sweaters komen in verschillende natuurlijke kleuren met een vintage feel. De sweaters zijn zacht en ogen relaxed. Naast een statement zijn ze ook heerlijk om te dragen.

believe-the-hype-kinderkleding-customized-sweater

Liever een eigen tekst maken? Dat is ook mogelijk. Kies de kleur van je sweater, de maat en maak daarna je tekst. Binnen zeven dagen heb je je eigen personalised motivational sweater in huis.

believe-the-hype-kinderkleding-customized-sweater

Believe the hype | in maten 98 t/m 152 | prijzen vanaf €25,- | verkrijgbaar via Believe the hype

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: