Belle and Boo | nostalgische illustraties

De wereld van Belle and Boo is er eentje van warmte, onschuld en avontuur. Tevoorschijn getoverd uit de pen van illustratrice Mandy Sutcliffe. Ze gaf Belle en haar konijnen vriendje Boo meer dan alleen karakter. Ze blies ze leven in met boeken, kleding, cadeautjes, lifestyle producten en kunstwerken.

De illustraties van Mandy Sutcliffe spreken tot de verbeelding. Ze brengen een fantasie wereld tot leven. Eentje waarin je vooral lief en aardig bent voor elkaar. In de stijl van Peter Rabbit, Beertje Paddington en Rupert tekent Sutcliffe de avonturen van Belle en haar vriendje Boo.

Belle and Boo, Mandy Sutcliffe, illustraties, kinderboek, cadeautje, Engels

Helemaal verliefd zijn wij op ‘Fly A Kite Cape’. Hierop zie je Belle en Boo vliegeren tijdens een hevige wind. De combinatie van ijsblauw en donkerbruin geeft het vintage gevoel waar Sutcliffe naar op zoek is.

Belle and Boo, Mandy Sutcliffe, illustraties, kinderboek, cadeautje, EngelsBelle and Boo, Mandy Sutcliffe, illustraties, kinderboek, cadeautje, Engels

Hoewel Mandy met Belle en Boo typische Britse karaktertjes heeft gecreëerd. Heeft ze het illustreren vooral in de vingers gekregen door in Parijse parken uren en uren kindjes te tekenen.

Belle and Boo, Mandy Sutcliffe, illustraties, kinderboek, cadeautje, EngelsBelle and Boo, Mandy Sutcliffe, illustraties, kinderboek, cadeautje, Engels

Belle and Boo

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: