Bengh per principesse | winter 2013

Bij Bengh wordt het nooit echt winter. Tenminste als je de foto’s van de wintercollectie bekijkt. Korte rokjes, shortjes en jurkjes worden gecombineerd met shirtjes, vestjes en truitjes. Hier en daar zien we een dikke shawl en poncho. Maar wat geeft het? In de wereld van Bengh staat vrolijkheid voorop en dan heb je het niet koud.

De wintercollectie van Bengh doet in eerste instantie niet denken aan een ‘winter’ collectie. Blote benen met hier en daar een paar kniekousen, shortjes, jurkjes. Je zou haast denken dat de zomer bij Bengh voor eeuwig duurt. Een prachtig uitgangspunt, want hierdoor krijg je wel meteen zin in hun nieuwste collectie. En als je het koud krijgt? Dan doe je snel de vossenshawl rond je schouders.

Bengh kinderkleding wintercollectie

Kleur, vrolijkheid en uitbundigheid staat voorop. Een enorme aanstekelijke collectie is dan ook het gevolg. De kleuren spatten je tegemoet in stippen-, tijger- of bloemenprint. Bengh maakt een lange neus naar de winter. Haar geel kanten jurkje met bloemenjasje is het ultieme ‘bij ons blijft het zomer’ statement. En natuurlijk kun je deze prima combineren met een dikke mailot of panty.  Durf te combineren, met kleur, printjes, maar ook met verschillende stoffen.

Bengh kinderkleding wintercollectie

We love summer al year round

Bengh per principesse | prijzen variëren van €49,- voor een longsleeve tot €189,- voor een winterjas | maat 86 t/m 176 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: