Bibabox – Een verrassingsdoos voor kids van 4 tot 7 jaar

Televisie kijken, computer spelletjes spelen of urenlang verveeld naar een iPad scherm staren? Ben je dit gedrag ook zat en wil je je kids een geweldig leuk en inspirerend initiatief bieden? Dan is de Bibabox de uitkomst. Deze verrassingsdoos zorgt namelijk voor urenlang knutsel, speel, ontdek en lees plezier.

Een creatieve verrassingsdoos, zo kan je de Bibabox het beste omschrijven. Deze doos zorgt namelijk gegarandeerd voor urenlang speel plezier voor jou en je kind(eren). Maak samen de doos open en geniet van alle knutsel spullen die je vindt. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer geweldige kunstwerken.

bibabox verrassingsdoos

De Bibabox is een verrassingsdoos ontwikkelt door Dominique en Martin van Dijk. Elke maand werken ze met een bepaalt thema waarin de gehele doos wordt uitgevoerd. Zo kun je denken aan de thema’s ‘Huisdieren’, ‘Circus’ en ‘Dinosaurussen’. Je hele doos staat dan in het teken van dit thema. Niet alleen vind je knutseltips en knutselbenodigheden. Ook speelgoed, experimentjes en verhaaltjes zitten in de Bibabox. En allemaal afgestemd op het thema van de maand.

Naast het afwisselende thema zijn wel de vier onderdelen: knutselen, ontdekken, spelen en lezen elke maand aanwezig. Hierdoor hoef je als ouders niet meer actief op zoek naar creatieve ideetjes, maar heb je heel gemakkelijk een doos vol verrassingen klaar staan, die gegarandeerd voor plezier zorgt. Dominique van Dijk: “Met de Bibabox willen we onze mede-papa’s en –mama’s helpen om met hun kids creatief bezig te zijn. Zo creeren ze knutselwerkjes, doen ze experimentjes, lezen ze verhaaltjes en spelen ze met allerlei soorten speelgoed.”.

bibabox verrassingsdoos

Het is mogelijk om eenmalig de geweldig inspirerende Bibabox aan te schaffen, maar je kan ook kiezen voor een abonnement van 3 of 6 maanden. Elke maand ontvang je dan automatisch de doos van die maand thuisgestuurd.

Bibabox | €29,95 | elke maand een nieuw thema | kijk voor meer informatie op Bibabox | de Bibabox is t/m 17 april met 33% korting verkrijgbaar via Haves4Kidz 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: