Bibelotte | collectie Little

Een baby- of kinderkamer inrichten is een hele klus. Welke stijl kies je, maar vooral hoe voer je die door zodat er een eenheid ontstaat die ook uniek is. De nieuwe collectie van Bibelotte ‘Little’ zorgt voor een complete kinderkamer-lijn die je de mogelijkheid geeft je eigen sfeer te creëren met frisse items.

De serie Little drukt haar stempel op het assortiment van Bibelotte. Deze collectie staat als een huis en voert haar stijl zo goed door, dat een volledige baby- of kinderkamer ontstaat. Door de diverse kleuren en items is het helemaal in eigen stijl in te kleuren. Maar enorm pluspunt is, dat de collectie volledig te mix & matchen is. Hierdoor blijft de eenheid in de kamer intact, waardoor een rustig geheel ontstaat. Heel belangrijk voor kleine kindjes.

BibelotteBibelotte

De Little collectie doet Scandinavisch aan met haar koele, frisse, neutrale kleuren en krachtige illustraties. Combineren met de Little serie kan eindeloos. Hierdoor tover je in een handomdraai een totaal nieuwe ‘look’ tevoorschijn. Binnen de collectie heeft Bibelotte ook een aantal nieuwe items toegevoegd. Producten als posters, canvasschilderijtjes, opbergzakkken en commodemandjes.

BibelotteBibelotte

Door de stoffen te voorzien van een digitale print zorgen ze voor een bijzondere touch. Evenals de exclusieve Bibelotte stoffen. Extraatje is dat de dekbedhoezen, commodemandjes en opbergzakken reversible zijn omkeerbaar dus. Zo heb je twee keer meer plezier van je aankoop.

Kijk voor meer informatie op Bibelotte

written by

Vader van 3 schitterende kinderen, marketing

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: