Big Bricks Bouwstenen | urenlang speelplezier

Creatief bezig zijn, vind ik heel belangrijk met kinderen. Eerlijk is eerlijk, mijn jongens zijn iets minder van het rustig knippen, plakken, verven en tekenen. Zij bouwen liever met LEGO of blokken hele huizen. Ook creatief, maar anders. Sinds we de Big Bricks hebben ontdekt, bouwen ze niet alleen, maar zijn ze ook in de weer met stiften en glitters. Deze reuze bouwstenen dagen ze uit.

De Big Bricks bouwstenen zijn gemaakt van karton en heel eenvoudig in elkaar te zetten. Eenmaal in elkaar, dan vouw je ze niet meer terug tot een plat geheel. De dozen zijn door de speciale vouwwijze wel heel stevig. Je kan er tot 40 kilo prima op zitten. Ideaal om je fantasie de vrije loop te laten.

bigbricks-love4kidz-2

De bouwstenen zijn er in twee verschillende maten: een rechthoek en een vierkant. Daarnaast bevat de doos ook een raamwerk om zo een gezellig geveltje in elkaar te bouwen. Hiermee creëer je gemakkelijk een huis, winkel of – in het geval van de jongens – een garage.

bigbricks-love4kidz-3 bigbricks-love4kidz-4

De witte dozen doen de handen wel kriebelen om ze onder handen te nemen. Deze witte vlakken vragen om kunstwerken vol kleur. Driftig wordt er aan de slag gegaan met stiften, potloden, pen en glitters. Al snel heeft elke doos zijn eigen uiterlijk en ontstaat er een bont geheel.

bigbricks-love4kidz-5 bigbricks-love4kidz-6

Tip: Om de creativiteit, maar vooral ook de fantasie te blijven stimuleren is het verstandig van elke doos maar 1 zijde te beschilderen. Zo hou je de mogelijkheid om ook te bouwen aan een strak en schoon huisje, auto of zithoek.

bigbricks-love4kidz-7 bigbricks-love4kidz-8

 

Big Bricks Bouwstenen | 6 grote, 2 kleine en 1 raamkozijn | €19,95 | verkrijgbaar via Robbies Toys

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Big Bricks Bouwstenen | urenlang speelplezier"

  1. Sonja says:

    Heel tof dit!
    Sonja onlangs geplaatst…Budget tip; Wibra!My Profile

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: