Big Bricks | mega grote bouwstenen voor mega groot plezier

Kinderen willen bouwen en afbreken. Kleine steentjes zijn geweldig om waanzinnige creaties mee te maken, maar die blijven altijd ‘klein’. Met de Big Bricks nemen we de creaties een stapje verder en worden ze ‘levensgroot’. Bouwen en stapelen op mega formaat.

Big Bricks zijn kartonnen bouwstenen in twee verschillende formaten waarmee je geweldige grote bouwprojecten kunt maken. Ideaal om de fantasie, maar ook het bouwkundig inzicht van kinderen te stimuleren. Want met logisch nadenken en ook samenwerken, ontdekken kids vaak wat er allemaal mogelijk is met de grote kartonnen stenen. Lukt het om samen (maar ook alleen) iets te bouwen?

big bricks, bouwstenen, speelgoed

Omdat de Big Bricks gemaakt zijn van karton, kun je de stenen gemakkelijk verven, kleuren en beplakken met stickers en plakkertjes. Zo krijg je je eigen fantastische ontwerpen. Naast de twee formaten stenen, zitten er ook bruine ramen in het Big Bricks pakket.

Big Bricks | vanaf 3 jaar | een pakket bestaat uit: 6 grote steen – 36x36x18 cm, 2 kleine steen – 18x18x18 cm, 1 bruin raam – 35x18x9 cm | grote steen weegt 260 gram | €22,95 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: