Bijtspeeltje Sophie de Giraf | een halve eeuw hip

Precies 50 jaar geleden werd Sophie de Giraf in Frankrijk geboren. En dat willen we vieren! Ook al is Sophie een halve eeuw oud, ze blijft voor miljoenen baby’s het favoriete hippe bijtspeeltje.  Door haar retro uitstraling is dit rubberen girafje helemaal van nu. Speciaal voor de verjaardag van deze belle mademoiselle krijgen alle baby’s die dit jaar op 25 mei worden geboren (Sophie’s geboortedag) een Sophie de Giraf cadeau.

De kleine giraf werd op 25 mei 1961 geboren – de naamdag van de Heilige Sophie. In een tijd waar speelgoedbeestjes bestonden uit huis- of boerderijdieren, was Sophie een welkome afwisseling. Met haar dunne nek en lange poten is Sophie de Giraf daarnaast zeer geschikt voor kleine handjes. Haar zachte, uitstekende oren en poten zijn heerlijk om op te sabbelen en te bijten bij het doorkomen van de eerste tandjes. Dankzij de 100 % natuurlijke verf is bijten in Sophie veilig voor je baby. Dankzij Sophie de giraf huilde je baby niet meer. En door haar donkere opvallende giraffenvlekjes, speciale geur en grappige piepgeluidje prikkelen ze de zintuigen van je baby. Aan de mond-tot-mondreclame die hierop volgde, heeft het kleine girafje zijn populariteit pas echt te danken.

sophie

In haar geboorteland Frankrijk is Sophie de Giraf tot op de dag van vandaag een begrip. Sophie wordt nog steeds grotendeels met de hand vervaardigd volgens een met zorg bewaard fabrieksgeheim door de firma Vulli in Rumilly. Sophie is gemaakt op basis van rubber afkomstig van de heveaboom, een 100% natuurlijk rubberproduct. Voor baby’s een volledig veilige keuze.

Jouw eigen Sophie
Om de verjaardag van Sophie niet stilletjes voorbij te laten gaan, wordt er dit jaar een speciale actie georganiseerd: Alle baby’s die dit jaar op 25 mei geboren worden, de geboortedag van Sophie, krijgen een eigen Sophie de Giraf cadeau*! Een mooi geboortecadeau ter ere van een bijzondere verjaardag.

Sophie de Giraf is 17 cm hoog en kost € 13,99. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op www.sophiedegiraf.nl

written by

Vader van 3 schitterende kinderen, marketing

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: