Bijzondere cadeautjes zoeken én vinden

De tijd komt er weer aan dat mijn kinderen in de weer gaan met papier, pen, schaar en heel veel cadeaugidsen. De tijd van Sinterklaas en Kerst. Het zorgt altijd voor een gezonde chaos om het perfecte lijstje samen te stellen. Met het aanbod van de vele cadeaugidsen is dat nog geen gemakkelijke opgave. Tenzij … …

Alle leuke cadeautjes onder één dak. Dat zou een perfecte uitkomst zijn. Dat je makkelijk kan snuffelen tussen aparte, leuke, gekke, handige en hippe cadeautjes. Waardoor je een hele lijst aan wanna have cadeautjes krijgt, waar je niet meer zonder kan. Zulke lijstjes kun je nu heel gemakkelijk samenstellen via Radbag.nl. Een rondje surfen binnen deze website leert dat er heel veel producten zijn waar ik het bestaan niet van wist. Dat prikkelt de fantasie, want hoe gemakkelijk blijf je met je wensenlijstje hangen in het geijkte rijtje van drie: een luchtje, een boek of een bon?

Schermafbeelding 2015-09-17 om 16.16.12

Op Radbag.nl surf je kinderlijk eenvoudig van heren-, dames- naar kindercadeaus. Daarbinnen kun je je eigen verfijningen aangeven. Heel handig als je net dat ene speciale cadeautje voor een hipster zoekt of juist een apart geschenk voor de echte nerd?

Schermafbeelding 2015-09-17 om 16.16.28

Voor kinderen hebben ze niet het speelgoed dat je standaard in de speelgoedwinkel vindt. Hier heb je die cadeautjes waarvan ik zeker weet dat vriendjes en vriendinnetjes zeggen: “Oh, wat gaaf. Waar heb je dat vandaan?” Zo is bij tienerdochter het kussen met muziek favoriet. Het kussen heeft een ingebouwde luidspreker en een koptelefoonaansluiting. Ideaal als je anderen niet wilt storen of gestoord wilt worden. Mijn oudste bink (en de stiekeme snoeper van de familie) heeft z’n lijstje gevuld met op 1 de Candy Grabber. De jongste is vooral van monsters, draken en dino’s en heeft bovenaan z’n lijstje de Anti-Monsterspray. Want als je bang bent in het donker is dat wel een heel ideaal spraytje. Het houdt alle monsters op afstand.

Schermafbeelding 2015-09-17 om 16.16.52

Toegeven, ook ik word hebberig van de hebbedingen die je bij Radbag.nl vindt. Voor elke prijs is er een cadeautje te vinden en allemaal origineel en net even anders. Ik heb de pagina onder mijn favorieten gezet, want er komen nog genoeg verjaardagen aan dit jaar. Een beetje indruk maken met je cadeau is nooit weg.

Schermafbeelding 2015-09-17 om 16.18.02

Benieuwd naar onze wensenlijstjes? Alle drie de kinderen maakten een top 3. Ik ben benieuwd naar jullie top 3.

Lijstje van Anna
Het Muziekkussen
Bureau stofzuiger
3doodler 2.0 – 3D stift

Lijstje van Lucas
Candy Grabber Snoepmachine
Mini Vulkaanlamp
Pistolen projectie wekker

Lijstje van Simon
Anti Monster Spray
Monsterplanten
MonkeyLectric Led fietsverlichting

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: