Bijzonderkinderfeestje.nl | voor de origineelste partijtjes

Als mama van 3 kids is het altijd weer een uitdaging om het leukste kinderfeestje van het jaar te organiseren. Met de site van Bijzonderkinderfeestje.nl wordt het plannen van een kinderverjaardag een feestje. Hier vind je namelijk – gesorteerd op provincie – allerlei originele feestthema’s. Hieperdepiep Hoera!

Bijzonderfeestje.nl

Koeien-knuffel-feestje

Waar ben je naar op zoek: een spannend feestje, een creatief feestje of liever een bijzonder feestje? In de wirwar van feest-aanbieders op internet zie je vaak door de bomen het bos niet meer. En heb je wat gevonden, dan is het niet binnen rijafstand. Dat ondervond Frederike Goulmy ook. Als moeder van 4 kids zocht ze regelmatig naar leuke kinderfeestjes. Om van deze eindeloze zoektochten af te zijn begint ze Bijzonderkinderfeestje.nl. Een website waar gerangschikt op provincie de meest bijzondere kinderfeestjes te vinden zijn.

Bijzonderfeestje.nl

Een kabouterfeestje

Of je nu model-voor-1-dag wilt zijn, je eigen knuffel wilt maken of vooral wil rennen, springen en klauteren. Voor elk type kind en elke leeftijd is er een feestje te vinden. Zo kun je naast je eigen cd opnemen of een kamelensafari ook kiezen voor een stoer bootcamp feestje. Alle kinderfeestjes voldoen stuk voor stuk aan 1 eis: ze zijn uniek, origineel en bijzonder!! Dat weet Frederike 100% zeker, want alle feestaanbieders zijn door haarzelf getest.

bijzonderfeestje.nl

Popster-voor-1-dag-feestje

Naast deze bijzondere feestjes is het ook mogelijk om accessoires via de site te bestellen. Hiermee tover je elk feestje om tot een ware party: uitnodigingen, traktatie-mogelijkheden, borden, ballonnen en slingers, je kan het zo gek niet verzinnen.

bijzonderfeestje.nl

Stoer klimfeestje

Kijk voor meer informatie op Bijzonderkinderfeestje.nl

 

 

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Bijzonderkinderfeestje.nl | voor de origineelste partijtjes"

  1. Kristin says:

    Excellent article. I certainly appreciate this site. Keep writing!

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: