Bioscoop | Asterix & Obelix bij de Britten in 3D

Vanaf 17 oktober draait de super leuke actiefilm Asterix & Obelix in 3D in de Nederlandse bioscopen.  Het verhaal draait natuurlijk om de beroemde stripfiguren Asterix en Obelix die naar Engeland afreizen om het koninkrijk van de ondergang te redden. Maar of het ze gaat lukken?

Het verhaal
Julius Caesar is geland in Groot-Brittannie. Ondanks een moedige strijd, zijn de Britten kansloos tegen zijn beruchte Romeinse leger. De Koningin van Engeland stuurt daarom ‘Flegmatix’ haar belangrijkste officier naar Gallie om hulp te vragen. De Galliers geven hem een ketel met toverdrank.

asterix en obelix bij de britten

Ondertussen zijn Asterix en Obelix met hun eigen problemen bezig. Ze hebben de taak om van Hippix een echte man te maken. En laat Hippix nou net een heel lastig ventje zijn.

Samen met Flegmatix keren Asterix, Obelix en Hippix terug naar Engeland. Daar wordt Hippix verliefd op Ophelia – de verloofde van Flegmatix – en verliest Obelix zijn hart aan haar gouvernante. Door deze liefdesperikelen raken de heren de toverdrank kwijt en wordt als klap op de vuurpijl Hippix ontvoerd. Zal het ooit nog goedkomen?

De Nederlandse stemmen worden verzorgd door Jeronimo (Hippix), Patrick Martens (Asterix) en Youp van ‘t Hek (Obelix)

Asterix en Obelix bij de Britten in 3D draait nu in Nederlandse bioscopen. Kijk voor een bioscoop in jouw buurt.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: