Bioscoop | Cars 3 – Gaat Lightning McQueen met pensioen?

Cars 3 is nu in de bioscoop te zien. Jaren na zijn overwinning van de Piston Cup, moet Lightning McQueen toezien hoe een nieuwe generatie racewagens hem voorbij streeft. De sport waar hij zo van houdt keert hem de rug toe, alleen omdat hij te oud is. Maar dat laat de flitsende racer McQueen niet over zijn kant gaan. Hij slaat terug, en hoe! De ideale bioscoopfilm voor deze zomer.

Daar sta je dan, de grootste racewagen aller tijden, maar ingehaald door de technologie en de tijd. Jongere racewagens kijken niet meer tegen hem op, maar willen hem voorbijstreven. Meer winnen, groter worden, sneller rijden. Lightning kijkt in weemoed toe hoe hij de nieuwe racewagens niet meer bij kan benen. Met pijn in zijn hart lijkt hij afscheid te moeten nemen van de wedstrijden waar hij zo van houdt.

cars 3 bioscoop pathe uittip film

Maar stoppen komt niet voor in McQueen zijn woordenboek. Met de hulp van Cruz Ramirez een vrouwelijke race technicus begint hij in stilte te werken aan een terugkomst op de racetrack. De trainingen zijn zwaar en het zal op het uithoudingsvermogen van de oude Lightning aankomen of hij het gaat redden.

Cruz is werkzaam op het Rust-eze Racing Cetner en samen met Smokey Yunick – voormalig engineer van Fabulous Hudson Hornet – proberen ze McQueen klaar te stomen voor de Florida 500. Tijdens deze race moet hij proberen Storm te verslaan met trucjes die ooit de Fabulous Hudson Hornet de grote overwinningen bracht.

Weten wat er nog meer in de bioscoop te zien is?
Check onze bioscoop agenda

Zal het Lightning McQueen en Cruz Ramirez lukken om nog een keer te stralen?

Review Cars 3

Lucas (10), Keanu (9) en Simon (5) mochten naar de première van Cars 3 in Pathé Den Haag. Reuze spannend, want hoe zou het Lightning McQueen vergaan deze film. Is hij nog net zo stoer als in Cars 1 en 2? Zullen Takel en Doc ook deze film hun opwachting maken? Allemaal vragen waar ze tijdens de film antwoord op krijgen.

cars 3 bioscoop pathe uittip film

Tijdens de film zijn ze doodstil in de bioscoop. Met open mond zien ze dat hun held ‘oud’ is geworden en niet meer mee kan komen met de jonge racewagens. Het is even slikken. Maar al snel voelen ze dat McQueen zich niet zo snel van het toneel laat vegen. Hij is immers niet voor niets de hoofdrolspeler.

cars 3 bioscoop pathe uittip film

Na het zien van de nieuwe Cars film zijn de jongens (leeftijd 5 tot 10 jaar) helemaal weer into Cars. Enthousiast komen alle oude Cars auto’s weer uit de speelgoedbak. Urenlang vermaken ze zich opnieuw met alle karakters uit de film. Hoe bijzonder om te zien dat al zo veel jaar deze vrolijke autootjes jongensharten over de hele wereld veroveren.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: