Bioscoop | De groeten van Mike

De koude winterdagen zijn aangebroken en wat is er dan fijner om op een middag heerlijk met de hele familie naar de bioscop te gaan. Zin in een echte familie kerstfilm? Dan ga je naar De Groeten van Mike een feelgood film over het jongetje Mike dat de kerstdagen niet in het ziekenhuis gaat doorbrengen, maar gewoon thuis.

De Groeten van Mike
Al maanden ligt Mike (Maas Bronkhuyzen) in het ziekenhuis. Natuurlijk wil hij liever thuis zijn. Zeker nu de kerstdagen er aan komen. Eindelijk zegt de dokter dat hij beter is en naar huis mag. Maar dan vergeet z’n moeder  (Bracha van Doesburgh) hem op te halen. Uit bezorgdheid over Mike en z’n moeder die vaak te veel drinkt, schakelt de strenge verpleegkundige Leatitia (Leona Philippo) Jeugdzorg in. Jeugdzorg weet maar één oplossing en dat is Mike onderbrengen bij een pleeggezin.

Maar dat laat Mike niet gebeuren. Hij kan prima voor zichzelf zorgen. Samen met zijn aan een rolstoel gekluisterde kamergenoot Vincent (Faas Wijn)  bedenkt hij allerlei manieren om de plannen van Jeugdzorg te dwarsbomen en ontsnapt uiteindelijk in de rolstoel van Vincent … Want kerst vier je toch gewoon bij je moeder thuis?

bisocoopfilm de groeten van mike

Cast
De Groeten van Mike is een Familie drama van de makers van Kruimeltje en Pietje Bell. Een echte feelgood film voor het hele gezin. De sterrencast van De Groeten van Mike zorgt ervoor dat je deze film niet mag missen deze kerst. Naast Maas Bronkhuyzen (Dolfje Weerwolfje) en Bracha van Doesburgh spelen ook Hadewych Minis, Nasrdin Dchar, Chris Tates, Faas Wijn, Vincent Coriset, Carine Krutzen en Leona Philippo (finalist van The Voice 2012) een prachtige rol.

De Groeten van Mike draait vanaf 12 december in de Nederlandse bioscopen. Voor meer informatie over speeltijden en bioscopen kijk je op Pathe

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: