Bioscoop | Kidnep

Vanaf deze week draait er in de bioscopen een leuke nieuwe Nederlandse avonturen film ‘Kidnep’. Een ontzettend grappige en spannende film voor het hele gezin. Een echte tip voor de meivakantie.

Heb je tijdens deze meivakantie een momentje niets te doen? Of zoek je nog een leuke film voor de hele familie om samen naar toe te gaan? Dan is Kidnep de perfecte film voor jullie. Uit de koker van schrijfster Karen van Holst Pellekaan (Loenatik, Te Gek!, Achtste Groepers Huilen Niet) en regisseur Diederik Ebbinge (Matterhorn) zorgen met Kidnep dat kijkers jong en oud op het puntje van hun stoel zitten. Niet alleen van spanning – want spannend is de film zeker – maar vooral ook door de grapjes en de humor. Een lang en een traan, zoals het hoort in een goede film.

KIDNEP

Verhaal Kidnep
Bo (Teun Stokkel) is enig kind van rijke ouders. Hij wordt ontvoerd door Fred (Martin van Waardenberg) die losgeld eist in ruil voor Bo zijn leven. Het beschermde wereldje van geld en macht en veiligheid komt op zijn kop te staan. Als tegen alle verwachtingen in er een band ontstaat tussen Bo en Fred, ontdekt Bo dat hij in Fred de vaders ziet die hij al zijn hele leven mist. Fred leert hem om voor zichzelf op te komen en Bo laat Fred zien waar hij al zijn hele leven voor vlucht: vader zijn.

Door de grapjes van Fred komt Bo er langzaamaan achter hoe het is om iemand te vertrouwen. Fred daarentegen kan eindelijk een stukje van zichzelf laten zien, dat hij al veel te lang verborgen houdt.

kidnep_58092723_st_7_s-high

Cast Kidnep
Martin van Waardenberg, Steven van Watermeulen, Katrien van Beurden, Teun Stokkel, Ruth Becquart en Marcel Musters

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: