Blabla kids | een speelkleed om mee te nemen

Bij Blabla Kids hebben ze geweldige ontwerpen om verliefd op te worden. Maar het leukste vinden we toch het reis speelkleed. Met dit kleed kan je kleintje overal ter wereld een eigen wereldje creëren, lekker spelen en een klein beetje thuis zijn.

Het speelkleed is heerlijk gevoerd en hierdoor prettig om op te spelen ongeacht de ondergrond. De leuke dessins maken het bijna te moeilijk  om een favoriet aan te wijzen. Door zijn ruime formaat heb je overal een prettige speelomgeving voor je kleintje. Ook ideaal om mee te nemen op een dagje strand of voor een picknick in het gras.

blablaKids reisdeken speelkleed

Het speelkleed is eenvoudig mee te nemen door de handvatten aan de zijkanten. Zo vouw je het kleed gemakkelijk dicht om het daarna heel eenvoudig als een tas mee te dragen. Door de dikte van het speelkleed (100 procent katoen gevuld met polyfill) is het kleed ook als deken te gebruiken. Heerlijk voor een nachtje logeren. De bijpassende kussentjes maken het ultieme ‘thuis-gevoel’ helemaal compleet.

BlaBla Kids | reis speelkleden $68,- | 76 x 99 cm | Kijk voor meer informatie op Blabla Kids 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: