Bob Balloon | Ballon therapie voor mama

Eerlijk? Ik haat ballonnen. Ik vind ze ronduit eng. Als vanaf heel klein hou ik afstand van deze opgeblazen knallers. Niks aan. Een hekel had ik aan feestjes waar je met een ballon om je been zoveel mogelijk moest kapot maken. Of hoe mensen met hun handen veel te hard langs het oppervlak wrijven. Of kinderen die er bovenop duiken. Eng, eng, eng. Waarom? Omdat ze kunnen knappen, die krengen.

Mijn angst voor de rubberen opblaas bommen heb ik sinds de geboorte van mijn kinderen over boord moeten zetten. Immers, welk kind – op mezelf na- vindt het nu niet leuk om met z’n verjaardag een paar ballonnen te hebben tussen de slingers of te spelen met de ballon die je krijgt bij een winkel. Ik moet dus over mijn angst heen. Zeker met een zoon die bovenaan z’n verlanglijstje ‘Ballonnen’ heeft staan.

bobballoon-love4kidz

Eerste stap is om veilig een paar ballonnen op te blazen. Om de angst voor het knappen te verkleinen heb ik het opblaassysteem van Bob Balloon in huis gehaald. Met deze handige tools kun je veilig en eenvoudig je ballonnen opblazen. Daarnaast zien de pomp en het mondstuk er grappig uit met hun vrolijke kleuren en grote bolle ogen. Hier kan ik toch onmogelijk bang voor zijn?

Het opblazen gaat reuze kinderlijk eenvoudig. Het mondstuk blaast ronde ballonnen op en na het opblazen loopt de ballon niet gelijk leeg. Zo kun je eenvoudig een touwtje rond het mondstuk sluiten en hoef je niet te klungelen met een knoopje leggen in een te klein stukje. Ideaal.
Het pompsysteem is veelzijdig en blaast niet alleen ronde ballonnen, maar ook lange ballonnen op waarmee je ballonnenkunst kunt maken. Simpel door het verwisselbare mondstuk.

bobballoon-love4kidz-5Bobballoon-love4kidz-4

En ik geef toe, na het opblazen van de ballonnen via dit Bob Balloon systeem merk ik dat de angst van knappen tijdens het opblazen vermindert. Zeker omdat de ballon nu niet zo dicht bij m’n gezicht komt. Ook het dichtknopen met een touwtje vind ik een super vooruitgang. Maar het allermooiste van de Bob Balloon sets vind ik de bijgeleverde stickers. Alle kids gingen gelijk aan het beplakken van de ballonnen. Door hen zo bezig te zien met de – voor mij – enge materialen werd het duidelijk dat mijn angst op niks gestoeld was. De kinderen hebben genoten: eindelijk ballonnen in huis!

Bob Balloon Double Pack | 20 gewone ballonnen, 20 lange ballonnen, stickers, voorbeeldboekje | €14,99 |verkrijgbaar via Bol.com

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: