Boek | Bobbi viert Kerst

Papa zegt: “We gaan iets leuks doen. Stap maar lekker op de slee. Ga je mee een kerstboom kopen?” “Ja”, juicht Bobbi, “ik wil mee!” – Dit is het vrolijke begin van het nieuwste boekje van Bobbi ‘Bobbi viert Kerst’. Een geweldig verhaal op rijm voor peuters en kleuters.

Ons lieve berenvriendje Bobbi gaat deze kerst met zijn vader een kerstboom kopen en natuurlijk maakt hij weer heel veel lieve, leuke en spannende dingen mee. Geschreven op rijm is ook dit verhaal van Bobbi een ontzettend leuk boek voor peuters en kleuters. De hele traditie van samen een boom kopen, deze versieren en het vieren van de kerst komt in een vrolijke rijm voorbij.

kinderboek, bobbi viert kerst, monica maas

Ook het laten vallen van een kerstbal mag de pret niet drukken: ~ Mama lacht: “Dat kan gebeuren het ging echt per ongeluk. Als je meehelpt met versieren, valt er soms een kerstbal stuk.” In het boek vind je tevens een handige ‘Kerstkalender’ om samen met je kindje de spannende dagen tussen Sinterklaas en Kerst af te tellen.

 Bobbi viert kerst | Monica Maas en Ingeborg Bijlsma | inclusief kerstkalender | €12,50 | ISBN 9789020684575 | uitgeverij Kluitman

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: