Boek | Bobbi viert Sinterklaas en Kerst

Speciaal voor de feestmaand december komt Monica Maas met twee nieuwe Bobbi boekjes: Bobbi viert Sinterklaas en Bobbi viert Kerst. Ideaal om voor te lezen tijdens deze toch wel heel spannende tijd. Als extraatje krijg je ook nog een Bobbi-schoenzetkalender of Bobbi-kerstkalender cadeau.

Bobbi viert Sinterklaas
In dit vrolijke voorleesboekje beleeft Bobbi herkenbare en grappige dingen die rond Sinterklaas spelen. Zo ziet hij de aankomst van de boot met Sint en zijn pieten, zet hij zijn schoen en zingt hij uit volle borst voor de openhaard. Ook het verkleden en natuurlijk Pakjesavond worden niet vergeten.
Speciaal voor deze uitgave is er een Bobbi-schoenzetkalender.

kinderboek bobbi

Bobbi viert Kerst
Ook rond deze feestdagen beleeft Bobbi weer heel veel kleine avontuurtjes waardoor kinderen in de kerstsfeer zullen komen. Samen met papa een kerstboom zoeken, kerstkaarten maken en natuurlijk het maken van een echte sneeuwpop. Extra spannend wordt het als het gezellige kerstdiner langzaam dichterbij komt. Samen met de Bobbi-kerstkalender kun je nu na het lezen van het verhaaltje samen met je kindje de dagen vanaf Sinterklaas tot 1 januari aftellen.

kinderboek bobbi

Apps
Naast boeken en een echte pluchen Bobbi beer zijn er in de Apple-Store ook verschillende interactieve Bobbi Apps verkrijgbaar.

Beide Bobbi boekjes zijn verkrijgbaar voor €12,50 | illustraties Monica Maas & tekst Ingeborg Bijlsma | Uitgeverij Kluitman | Bobbi

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: