Boek | De ontvoering van Mona Lisa

De ontvoering van Mona Lisa is een prentenzoekboek. Een boek zonder letters, maar met prachtige tekeningen. Een zoekboek dus. Want in de illustraties kun je heel veel verschillende verhaaltjes vinden. Hoofdverhaal is: de ontvoering van het schilderij de Mona Lisa. Wie heeft dat gedaan? Ga op onderzoek uit.

De ontvoering van Mona Lisa is een prachtig zoekboek waar je naar aanleiding van diverse hoofdpersonen zelf een verhaal in kunt opzoeken. Hoofdverhaal is – hoe kan het ook anders – de ontvoering van het schilderij de ‘Mona Lisa’.

Vijf boeven ontvoeren de Mona Lisa uit het museum in Parijs. Agenten Rat en Wolf zetten de achtervolging in, maar de boeven zijn slim en snel. Ze vluchten naar Berlijn, Rome, Londen, Barcelona en Amsterdam. De ijverige agenten doorzoeken elke hoek en steeg van Europa. Ze zullen de boeven te pakken krijgen? En vooral, vinden ze Mona Lisa terug?

zoekboek de ontvoering van mona lisa

Bij het boek krijg je een boekenlegger waarop je alle personages vindt die hun eigen verhaal hebben in het boek. Zo kopen Laila en Mol bijvoorbeeld tassen vol, maar voor wie? Wat zit er in het koffertje van Ted? En wie wil voetballen met de brutale terrier?

Als je goed kijkt, ontdek je nog veel meer verhalen. Over een prinses die haar gouden bal zoekt. Over bankrovers, voetbal, echte liefde en een straatmuzikant op zoek naar success. Kun jij ze allemaal vinden?

De ontvoering van Mona Lisa | auteur Maayken Koolen | illustratie Nicky Theunissen | 14 pagina’s | 0 tot 6 jaar | ISBN 9789044815757 | Clavis Books

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: