Boek | De Opvreters & Ko

De Opvreters zijn om op te vreten! Letterlijk. Alle hoofdpersonen in die knutsel-lees-kookboek zijn op te eten. Gewoon omdat ze gemaakt zijn van groente en fruit. Kinderen leren spelenderwijs dat eten niet eng, raar of vies is. Door er herkenbare figuurtjes van te maken die avonturen beleven leren ze spelenderwijs dat ze gezond en sterk worden van gezond eten. Allemaal plussen dus!

Opvreters & Ko is deel twee in de Opvreters serie. In het eerste deel maakte je al kennis met verschillende karakters die allemaal hun eigen verhaal te vertellen hadden. Zo leerde je de familie Aardappel, de bloemkool en de peer kennen tezamen met de heerlijkste gerechten die je met ze kan bereiden. Ik vind het een openbaring om zo met eten, fantasie, kinderen en koken bezig te zijn.

de-opvreters-love4kidz-kinderboek

In deel 2 breit Sascha Meyer door op dit geweldige concept. Ook nu leer je karakters kennen die allemaal een groente of fruit representeren. Ze beleven weer de leukste en liefste avonturen en geven je gelijk een lekker (kinder)recept om uit te proberen.

Opvreters & Ko | auteur: Sascha Meyer | 96 pagina’s | €16,95 | ISBN: 9789047619376 | uitgeverij Rubinstein

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: