Boek | For Girls only! – Alles wat meisjes willen weten

Opgroeien en de puberteit, het zorgt voor heel veel vragen bij zowel jongens als meisjes. Speciaal voor de laatste groep is er nu het boek For Girls only!- Alles wat meisjes willen weten. Hierin vind je allerlei antwoorden op grote en kleine vragen.

Alles wat meisjes willen weten … en dat is best heel veel. Opgroeien en de pubertijd is voor jongens en meisjes een onzekere tijd. Een tijd waarin je allerlei vragen krijgt waarop je eigenlijk geen antwoord weet of durft te vragen. Opeens komen schaamte en privacy om de hoek kijken. Dan wil je gewoon niet alles meer aan je ouders vragen, maar je hoofd zit wel vol onbeantwoorde vragen. Speciaal voor al die momenten (en minder zware momenten) is er het boek For Girls only! – Alles wat meisjes willen weten.

Wil je alles weten over de puberteit, je lichaam dat verandert, je persoonlijkheid die zich ontwikkelt, vriendschap, verliefd zijn, je weg vinden op school en nog veel meer? Je vindt het antwoord op al je vragen in het boek For Girls only! Een boek vol tips, weetjes en goede raad.

boek for girls only

De vragen variĆ«ren van ‘Eet ik gezond’, ‘Ik ben verliefd op mijn beste vriend’, ‘De waarheid over vakantiekampen’ en ‘Mijn vriendin aapt me altijd na’. Elke vraag wordt uitgelegd en vanuit diverse standpunten bekeken. Daarnaast schijnt een deskundige haar licht over de vraag, maar krijg je ook mengen van leeftijdsgenootjes te lezen. Op elke pagina is er ook nog een diy mogelijkheid in de vorm van quiz, vragenlijsten, memo-lijstjes en andere dagboekmomentjes.

Zo wordt jouw For Girls only! boek een persoonlijk en uniek document. Handig voor nu en zeker leuk voor later.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: