Boek | Het grote flapjesboek van Kikker

Kikker is leuk! Met z’n knalgroene lijf en z’n grappige rood met witte zwembroek. Maakt niet uit of het warm of koud is, de zwembroek blijft aan! Nu word je meegenomen in de Wereld van Kikker door een groot kartonnen flapjesboek. Ontdek en leer kleuren, tellen, vormen, geluiden en nog veel meer …

Het grote flapjesboek van Kikker doet zijn naam eer aan. Het is inderdaad een groot boek. Stevig ook. Ideaal voor kleine kinderen, want hierdoor zijn de pagina’s makkelijk om te slaan en blijft het boek ook na eindeloos doorbladeren mooi.

Elke pagina heeft een ander onderwerp zoals ‘eten en drinken’, ‘geluiden’, ‘gevoelens’, ‘seizoenen’ en nog natuurlijk ook de gebruikelijke onderwerpen als: tellen, vormen en kleuren. Het verbaasd me hoeveel onderwerpen aan bod komen. Meestal zijn flapjesboeken kleiner van formaat en veel minder uitgebreid. Met het flapjesboek van Kikker heb je zeker een boek in handen dat je urenlang zoek plezier kan geven.

het grote flapjesboek van kikker

Dit komt ook zeker door het aantal flapjes per onderwerp. Elke pagina heeft een groot aantal flapjes waardoor elk onderwerp goed wordt uitgelicht. Daarnaast krijg je er ook nog een klein verhaaltje bij. Zo kan jij samen met je kindje niet alleen een duik nemen in de wereld van Kikker, maar ook eindeloos verhaaltjes over hem en zijn vriendjes verzinnen. Hoe leuk is dat.

Nog meer boeken vinden op Love4Kidz? Kijk dan hier

Het grote flapjesboek van Kikker | 22 pagina’s fullcolour | auteur:illustrator – Max Velthuis | dewereldvankikker | uitgeverij Leopold

flapjesboek kikker Kinderboeken kopen? Kijk snel!

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: